Senket gamle lagkamerater

VANT: Odd vant 2-1 borte mot Haugesund.

VANT: Odd vant 2-1 borte mot Haugesund. Foto: Jan Kåre Ness (NTB scanpix)

Håvard Storbæk sørget for Odd-seier mot gamle lagkamerater.

Håvard Storbæk gikk opp på et innlegg fra Chukwuma «Bently» Akabueze og stanget inn 2-1 til Odd borte mot Haugesund i det aller siste spilleminuttet fredag.

Den tidligere FKH-spilleren viste ingen nåde mot gamle lagkamerater. Han kom inn som innbytter etter 73 minutter og hadde ikke vært på banen mer enn et drøyt kvarter før han avgjorde den jevne kampen.

- Det er klart det er veldig deilig å vinne her og få med alle poengene hjem etter en heller svak kamp mot Lillestrøm sist, sa Odd-trener Dag-Eilev Fagermo til C More etter 16. mai-oppgjøret på Haugesund stadion.

Alt i alt tok Odd en fortjent seier, særlig etter godt spill før pause. Gjestene fra Skien lot hjemmelaget slippe mer til i annen omgang, men hadde likevel brukbar kontroll bakover. Før pause lot ikke gjestene fra Odd hjemmespillerne spille seg fram til en eneste skikkelig sjanse.

Strålende
- Jeg kan ikke si annet enn at det vi presterte i dag var veldig bra. Det var rett og slett en strålende gjennomføring av mine spillere i denne kampen. Særlig er jeg fornøyd med første omgang, for da slapp vi jo ikke Haugesund-spillerne til en eneste gang, slo Odd-treneren fast.

Forsvaret til Odd spilte tett og bastant gjennom hele første omgang. Det som var av sjanser var det Odd som spilte seg til, men det gikk likevel hele 40 minutter før ballen lå i nettet.

Da var det Herolind Shala som headet et innlegg fra Jone Samuelsen kontant i mål. Olav Baggerud Dalen var sjanseløs, og det var fullt fortjent at gjestene sikret seg ledelsen og gikk til pause med 1-0.

Heldig
Det ble jevnere fordeling på sjansene i den andre omgangen. Haugesund slapp mer til foran Odds mål, men så mange store muligheter spilte ikke hjemmelaget seg fram til.

Geir Ludvig Fevang utlignet med en heading etter corner seks minutter ut i omgangen, og han ga de vel 6200 tilskuerne håp om seier. Men slik skulle det ikke bli, for Odd hadde marginene med seg.

I det siste ordinære spilleminuttet la Bently inn, og Storbæk ekspederte ballen videre i mål med hodet.

- Vi kan ikke synes synd på oss selv etter dette. Det er bare å fortsette og stå på, så må det vel snart begynne å gå vår vei også. Vi må brette opp ermene og se mot neste kamp, sa Haugesund-trener Jostein Grindhaug etter det litt sure nederlaget.

Haugesund møter Sandnes Ulf til et skikkelig bunnoppgjør i neste serierunde. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.