*Nettavisen* Sport.

Senket Inter

Foto: AFP/scanpix

Marcelo Zalayetas scoring for Napoli etter tre minutter var det som skulle til for å senke serieleder Inter.

02.03.08 23:08

Inter kom skjevt ut i serie A-møtet med Napoli. Marcelo Zalayeta fikk ballen utenfor 16-meteren og klinket den rett i mål etter bare tre minutter.

Utover i omgangen hadde Inter flere muligheter til å utligne, men var ineffektive foran mål. Napoli på sin side hadde også noen sjanser til å doble ledelsen, men det sto 1-0 favør Napoli til pause.

Zlatan på vei tilbake
Inter hadde både Marco Materazzi og Cristian Chivu tilbake i forsvaret, og med unntak for scoringen, var det tett bakover.

Men uten Zlatan Ibrahimovic på topp var det lite å glede seg over fremover for Inter, som opplevde at Napoli flere ganger var nærmere 2-0 enn de selv var utligning. Dette var sesongens første nederlag for Inter, som likevel leder serien med seks poeng. Roma, som lørdag slo Parma 4-0 kappet likevel inn tre poeng på ledelsen.

Inter-trener Roberto Mancini fortalte før kampen at han tror Ibrahimovic snart er spilleklar, og det kan Inter trenge.

- Han er bedre. Han har vært ute og løpt noen dager, og jeg tror han er med mot Reggina, sa treneren til klubbens hjemmeside.

Sparer Chivu
I intervjuet fortalte også trener Mancini at han vil være forsiktig med å bruke forsvareren Cristian Chivu for mye. Rumeneren er det eneste førstevalget som er tilgjengelig for returmøtet i åttendedelsfinalen i Champions League mot Liverpool 11. mars.

- Han vil ikke være med i begge kampene. Jeg håper våre uhell med skader er over. Vi har to viktige kamper foran oss, og jeg vil hvile ham i en av dem, men jeg vet ikke om det blir mot Napoli eller Reggina, sa treneren da.

Chivu spilte fra start for Inter, men den skadeforfulgte forsvareren ble byttet ut med Hernan Crespo etter 52 minutter.

Oppdater deg på sportsnyhetene - klikk her!

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.