RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sensasjon gir superbonus

(Reuters/Scanpix)
Espen Ruud og Odense kan stå foran en jubeldag både sportslig og økonomisk.

Oslo (ANB): Torsdag skal den danske toppklubben, som også har Tore Reginiussen i sine rekker, ut i avgjørende kamp i årets mesterligakvalifisering. Spanske Villarreal ble slått 1-0 hjemme, hvilket betyr at uavgjort holder i returkampen på El Madrigal.

Plass i gruppespillet i mesterligaen er garantert motivasjon i seg selv, men gjør Odense-spillerne jobben i Spania venter ytterligere en gulrot. Ifølge Ekstrabladet kan nemlig spillerne stå foran en solid økonomisk bonus.

– Skulle bare mangle
Storavisen hevder å kjenne til at klubbens nøkkelspillere kan se fram til en ekstra utbetaling på hyggelige 393.000 danske kroner – inkludert feriepenger. Summen skal samtidig variere noe ut fra hvor mye hver enkelt har spilt i mesterligakvalifiseringen.

– Jeg har ikke lyst til å kommentere det beløpet du nevner, men det er klart at hvis vi spillere presterer noe stort for klubben, skal vi også ha en del av kaka, sier kaptein Chris Sørensen til Ekstrabladet.

Han hevder videre at forhandlingene med klubbledelsen om bonusavtalen gikk smertefritt.

Skulle Odense kvalifisere seg for gruppespillet i verdens mest prestisjetunge klubbturnering, vil det bety et enormt økonomisk løft for klubben. Deltakelse gir titalls millioner kroner i påfyll til klubbkassa.

Tøft for FCK
I fjor var det FC København og Ståle Solbakken som gjorde furore i mesterligaen. Plassen i åttedelsfinalen var historisk sterk. Hver spiller kunne da ifølge Ekstrabladet innkassere rundt 300.000 danske kroner for å ha spilt seg inn i gruppespillet.

Onsdag kan Christian Grindheim og de andre i København-klubben klare det sistnevnte igjen, men returkampen mot Rosenborgs overmenn i Viktoria Plzen blir uhyggelig vanskelig. Det første møtet i Parken endte med 1-3-tap. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere