Seriemestrene utpeker seg

Foto: AP/Scanpix

AC Milan, Arsenal og Werder Bremen ser mer og mer ut som seriemestere etter helgens kamper. Her får du en oversikt over det viktigste som har skjedd i europeisk fotball i helgen.

AC Milan slo Juventus 3-1 på bortebane i går kveld, Arsenal vant 2-0 borte over Blackburn på lørdag, mens Werder Bremen vant 3-2 over Køln og utøkte sin ledelse i Bundesliga.

Rivalene snublet
Samtidig gikk det elendig for de tre lagenes erkerivaler. Roma klarte bare 0-0 mot Reggina, Manchester United fikk bakoversveis av sine egne byrivaler Manchester City søndag (tap 4-1), mens Bayern München tapte poeng etter 3-3 mot Hansa Rostock. Bayern ledet for øvrig 2-0 til pause i den kampen.

Chelsea er det eneste laget i Premier League som kan gjøre noe med Arsenal, men Wengers lag har ennå til gode å tape en kamp i årets sesong.

Milan leder Serie A med sju poeng, mens både Arsenal og Werder Bremen leder sine respektive ligaer med ni poeng.

Tabellen Serie A
Tabellen Premier League
Tabellen Bundesliga

Madrid-bombe
I Spania var det vanskelig å konsentrere seg om fotball i helgen, etter torsdagens bombeangrep i Madrid. Likevel ble det spilt kamper, og Real Madrid tapte poeng etter uavgjort hjemme mot Zaragoza. Samtidig vant Valencia 2-0 i sin kamp mot Celta Vigo, mens Barcelona tok skrittet opp til tredjeplass med en 2-0-seier over Murcia.

Tabellen Primera Division

I Frankrike ble Monacos ledelse redusert til to poeng etter at de spilte 0-0 mot Auxerre søndag. Lyon vant 2-0 over Sochaux på lørdag, og det gjenstår ti kamper av sesongen. Paris St. Germain ligger på tredjeplass.

Tabellen Division 1

Zlatan-comeback
I Nederland leder Ajax med solide ni poeng, etter at de banket Roda 4-2 i helgen. Her gjorde for øvrig Zlatan Ibrahimovic comeback på førstelaget etter operasjonen tidligere i år. PSV ligger på andreplass, til tross for helgens 0-1-tap mot Feyenoord.

Tabellen Æresdivisjonen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag