RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sesongens kjappeste av Villa

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Steve Sidwell brukte bare 33 sekunder på å finne nettmaskene.

EVERTON – ASTON VILLA 2-3:

Søndagens kamp mellom Everton og Aston Villa ble svært dramatisk. Og oppgjøret var knapt i gang før Tim Howard måtte plukke ballen ut av nettet. Det tok faktisk bare 33 sekunder.

Luke Young og James Milner samarbeidet fint ute på kanten, og sistnevnte la fint tilbake til Steve Sidwell. Den tidligere Chelsea-spilleren viste ingen nåde, og smelte ballen utakbart inn i mål. Sesongens kjappeste mål i Premier League.

LES OGSÅ: Crouch reddet Gamsten

Tabbe av Jagielka
Etter en halvtimes spill slo hjemmelaget tilbake. Mikel Arteta slo et frispark som ble stusset videre av Leon Osman. På bakerste stolpe dukket forsvarsspiller Joleon Lescott opp, og satte inn utligningen. Lagene var dermed like langt til pausen.

I annenomgang var Evertons Phil Jagielka i det gavmilde hjørnet. Midtstopperen så ut til å ha full kontroll på Gabriel Agbonlahor, og spilte dermed ballen tilbake til målvakt Tim Howard fra rundt 40 meter. Det Jagielka ikke hadde fått med seg var imidlertid at Ashley Young lå og lurte i mellomrommet. Vingen fikk dermed ballen servert på et gullfat, og kunne enkelt sette inn 1-2. En supertabbe av Everton-spilleren.

Utrolig avslutning
Dette så også ut til å bli svært skjebnesvangert for vertene. Da klokken passerte full tid hadde nemlig ingen av lagene klart å gjøre noe med resultatet.

Men så var det denne Joleon Lescott, da. Nok en gang var forsvarsspilleren med opp i angrep, og for andre gang i kampen satte han ballen i mål. En praktscoring av Lescott som saksesparket ballen i nettet, etter flere dueller inne i feltet. Det gikk mot poengdeling på Goodison.

Men Ashley Young ville det annerledes. Gabriel Agbonlahor tuppet ballen opp til vingen, som lurte seg forbi målscorer Lescott, og satte inn vinnermålet. En utrolig avslutning på kampen.

Søndagens resultat betyr at Aston Villa nå er nummer fem i Premier League, med 28 poeng på 16 kamper. Everton på sin side, ligger på 8. plass med 22 poeng.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere