RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/SCANPIX

Sesongverste for Hangeland

Slapp inn tre mål for første gang denne sesongen.

WEST HAM - FULHAM 3-1: Brede Hangeland og Fulham kom til søndagens kamp på Boleyn Ground som ett av de gjerrigste lagene i Premier League. Kun 14 baklengsmål hadde londonlaget sluppet inn på de første 19 seriekampene.

Det tok ikke mer enn sju minutter før man fikk det første tegnet på at dette ville bli en dårlig dag. John Pantsil forsøkte å sende ballen tilbake til sin egen keeper, men så ikke at italieneren David Di Michele lurte bak ham.

Di Michele snappet opp pasningen og satte enkelt inn 1-0 for West Ham.

Paul Konchesky utlignet til 1-1 med et praktfullt skudd i krysset et kvarter senere, men i andre omgang scoret West Ham først på et straffespark og deretter på en flott kontring.

Konchesky felte Carlton Cole og Mark Noble scoret fra straffemerket et kvarter etter pause, mens Cole selv satte inn West Hams tredje mål for dagen, godt hjulpet av en effektiv pasning fra Di Michele.

Med slikt angrepsspill vil man neppe savne Craig Bellamy, som visstnok er på vei til Manchester City for 14 millioner pund.

Brede Hangeland spilte hele kampen i Fulhams midtforsvar, mens Erik Nevland kom inn som innbytter for Bobby Zamora 20 minutter før slutt.

Søndagens tap var Fulhams fjerde strake mot West Ham.

West Ham passerte for øvrig Fulham på tabellen med søndagens seier. Hammers har 29 poeng og er nummer åtte i Premier League etter 22 kamper, mens Fulham står med 26 poeng og ligger på tiendeplass, men har to kamper til gode på de fleste andre lagene i Premier League.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere