RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Setter sin lit til Highbury

Sist oppdatert:
Arsene Wenger tror Arsenal er nødt til å vinne sine tre siste hjemmekamper om de skal klare å vinne Premier League denne sesongen.

Allerede i kveld møter klubben Leeds, som sliter en desperat kamp for å unngå nedrykk. Arsenal har igjen seks kamper, og leder serien med sju poeng ned til Chelsea, med en kamp mindre spilt.

Arsenal jakter på sin tredje Premier League-tittel under Arsene Wenger, og har en alle tiders mulighet til å klare det nå.

Bekymret
Wenger er imidlertid en tanke bekymret, siden sesongavslutningen i fjor var katastrofal. Manchester United snøt dem for seriegullet nærmest på overtid. I fjor vant Leeds 3-2 på Highbury på nesten samme tidspunkt, en kamp som avgjorde ligaen til Manchester Uniteds fordel.

- Det er fortsatt lenge igjen. Highbury kommer til å bli viktig for oss, så vi satser på å begynne bra mot Leeds i kveld, sier Wenger til Reuters.

Arsenal har seks vanskelige kamper igjen, og Wenger bedyrer at lagmoralen er på topp, og at begjæret etter gull i ligaen fortsatt er til stede. Særlig etter at det ble tap både i FA-cupen (mot Manchester United) og Champions League (mot Chelsea) bare på noen få dager.

Har ikke tapt
Kampene kommer også svært tett mot slutten av sesongen.

Arsenal, som fortsatt har til gode å tape i årets sesong, slo Liverpool 4-2 på Highbury sist fredag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere