RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sevilla tapte igjen

Foto: CRISTINA QUICLER/SCANPIX
Sist oppdatert:
Sevilla er i ferd med å rote bort Primera División-ledelsen.

SEVILLA - MALLORCA 1-2: Sevilla ligger fortsatt på topp i den spanske eliteserien, men etter søndagens tap mot bunnlaget Mallorca, har spesielt Real Madrid en glimrende sjanse til å spise opp mye av sør-spanjolenes forsprang.

Forrige serierunde tapte serielederen mot Zaragoza. Søndag klarte de ikke engang å holde unna for bunnlaget Mallorca på hjemmebane. Hjemmelaget tok en forventet ledelse i det 21. minuttet, men Frederic Kanoutés straffemål holdt ikke lenger enn til pause.

Umiddelbart etter pause overrasket Nunes fotball-Spania da han utliknet på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Kvarteret senere var Maxi frampå for gjestene sørget for matchvinnerstatus.

Mallorca klatret med søndagens seier fra 17. til 15. plass.

Sevillas trøst er at få av tittelutfordrerne spiller spesielt effektivt om dagen de heller. Barcelona tapte 1-3 for Espanyol lørdag, og klarte bare 1-1 mot Getafe forrige serierunde. Også Real Madrid har avgitt poeng de to siste kampene, ved å tape for både Deportivo og Recreativo. Valencia står derimot med fem strake seiere, og tar jafs for jafs mot toppen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere