*Nettavisen* Sport.

Shearer: - Glem England, Beckham

Foto: TOSHIFUMI KITAMURA (Scanpix)

Alan Shearer har ingen tro på at David Beckham kommer tilbake på det engelske landslaget.

17.02.07 11:25

David Beckham er tilbake i varmen hos Real Madrid, til tross for at engelskmannen er klar for LA Galaxy. Alan Shearer tror imidlertid ikke på et Becks-comeback på det engelske landslaget.

- Steve McClaren virker å ha tatt sin beslutning, og han vil stå ved den. Jeg tror ikke David Beckham kommer til å spille for England igjen, sier Shearer til The Sun.

Dermed kan den tidligere Manchester United-vingen stoppe på 94 kamper med de tre løver på brystet.

- Steve vil ha fart og kraft på høyresiden, derfor har han valgt å bruke Aaron Lennon og Steven Gerrard. Det er hans stil, og han bruker heller denne typen spillere fremfor Beckham. Nå som han har tatt den beslutningen, kan jeg ikke se at han ombestemmer seg, fortsetter Shearer.

Den tidligere storscoreren synes også det er merkelig at Beckham velger amerikansk fotball fra sommeren av.

- Nå drar han snart til USA for å spille i en liga som trolig ikke er bedre enn engelsk andredivisjon. Jeg vet ikke hvorfor han gjør dette i hans alder. Han har fortsatt noen sesonger igjen der han kunne spilt på et høyt nivå, slik som Premier League. Problemet er kanskje at han ikke vil spille for noen andre enn de fire beste engelske klubbene, og disse klubbene vil ikke ha ham, avslutter Shearer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.