Shelvey scoret da Southampton sviktet

Foto: Glyn Kirk (Afp / NTB scanpix)

Tapte dyrebare poeng i Champions League-kampen.

01.02.15 19:34

SOUTHAMPTON - SWANSEA 0-1:

Det ble en frustrerende dag på jobben for Southampton da et sterkt redusert Swansea kom på besøk til Englands sørkyst søndag.

I en runde der både Manchester United, Arsenal, Liverpool og Tottenham dro i land tre poeng i kampen om en Champions League-plass, maktet ikke sesongens store overraskelseslag å følge opp.

Tidligere Liverpool-spiller Jonjo Shelvey scoret kampens eneste mål da han banket ballen i nettmaskene fra 25 meters hold kort tid før slutt og sørget med det for at Southampton gikk på sitt første tap på sju kamper i ligaen.

– Jeg er skuffet, og vi var litt uheldige. Vi skapte sjanser, men kontrollerte ikke kampen like bra i annen omgang. Det heldigste laget vant. De kom for ett poeng, men fikk tre, sa Southampton-manager Ronald Koeman til Skysports etter kampen.

I en kjedelig første omgang på St. Mary's var det hjemmelaget som var nærmest scoring. Eljero Elia slo et godt innlegg inn foran mål hvor Dusan Tadic ble presset akkurat for mye til at han kunne styre ballen i mål.

Ronald Koemans menn styrte showet på gressteppet også i andre omgang, men slet fortsatt stort med å true Swansea-målet.

Etter timen spilt advarte Jonjo Shelvey om hva som skulle komme senere da han smelte ballen i stolpen fra langt hold.

Sju minutter før full tid kom altså avgjørelsen fra samme mann. Fraser Forster var på ballen, men klarte ikke å hindre baklengsmål.

På overtid ble en vond dag verre for hjemmelaget da Ryan Bertrand klippet ned en motspiller og fikk rødt kort.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.