RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sidwell til Aston Villa

Foto: EPA/SCANPIX
Sist oppdatert:
Midtbanesliteren har skrevet under for John Carews klubb.

Steve Sidwell gikk noe overraskende fra Reading til Chelsea foran forrige sesong. Den rødhårede midtbanespilleren, ble imidlertid aldri noen suksess på Stamford Bridge og torsdag skrev han derfor under for Aston Villa.

Flere klubber skal ha vist interesse for 25-åringen, men valget falt altså til slutt på John Carews klubb. Sidwell har skrevet under på en avtale, som binder ham til Birmingham-klubben fram til 2011.

- Jeg er overlykkelig for at jeg kan få spille for en klubb på denne størrelsen. Det har vært et hardt år for meg i Chelsea, men Martin O'Neill har gitt meg tro på at jeg skal få spille regelmessig igjen denne sesongen, sier Sidwell til Sky Sports.

Den tidligere U21-landslagspilleren for England, blir dermed Aston Villas første kjøp denne sommeren. Det er forventet at Sidwell skal erstatte Gareth Barry, som er på vei til Liverpool.

- Jeg ser fram imot å kunne spille med den fine blandingen av spillere de har i Villa. Forhåpentligvis vil de forsterke stallen med enda et par klassespillere, sier Sidwell.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere