RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Signerte for RBK

Foto: Tommy Ellingsen/Scanpix
Sist oppdatert:
Mohammed Awal-Issah klar for trønderne.

Ghanesiske Mohammed Awal-Issah skrev onsdag under for Rosenborg og har bundet seg til trønderklubben fram 2014.

25-åringen har tidligere spilt for Røde Stjerne og blir omtalt som en defensiv midtbanespiller, som trolig skal fylle tomrommet etter Anthony Annan.

Issah ankom Trondheim tirsdag for å gjennomgå den medisinske sjekken og er nå veldig fornøyd med å ha signert for den norske klubben.

- Jeg er svært glad for å ha skrevet under med Rosenborg. Det er et stort steg fram for meg i min karriere, sier han til RBK.no.

Også i Rosenborg-leieren er man svært fornøyd med å få ghaneseren på plass til høstsesongen.

- Han har, i likhet med Anthony Annan, en veldig fin karakter. De står på og jobber hardt for laget, samtidig som de er ydmyke og rolige gutter, sier trener Jan Jönsson.

Trønderne presiserer imidlertid at Issah ikke er noen ny Annan og at 25-åringen må få tid og rom til å sette sitt preg på laget.

- Issah må få gjøre det på sin måte, men de spiller jo i samme posisjon. Han er en spiller som er aktiv når Rosenborg har ball, og er hele tiden spillbar. Flink med ball, og vi håper han kan være en ballvinner som kan starte angrep for oss på midten, sier Erik Hoftun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere