RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sigurdarson spilte sin siste kamp for LSK

Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
Sist oppdatert:
- Det er veldig frustrende, sier spissen, og hyller samtidig scoringsarvtakeren.

FFK - LSK 3-4 :
FREDRIKSTAD STADION (Nettavisen): Lillestrøm mister etter mandagens borteseier mot Fredrikstad sitt viktigste angrepsvåpen. Bjørn Bergmann Sigurdarson er klar for Ståle Solbakkens Wolverhampton, og med gult kort i plankebyen går islendingen glipp av det som skulle være hans siste kamp for kanarifuglene, mot Tromsø 13. juli.

- Da dommeren tok opp kortet, visste jeg at det var over. Det var viktig for meg å få spille den siste kampen, så dette er veldig frustrerende, sa Sigurdarson etter kampen.

Heldigvis har scoringsarvtakeren allerede begynt å vise seg fram. Erling Knudtzon scoret to mål da Fredrikstad på kalasvis ble slått 4-3, og står nå med fire mål i årets Tippeliga.

Alle disse har blitt sendt i nettmaskene med 23-åringens venstrebein. Rart? Ja, Knudtzon er høyebeint.

- Kanskje jeg må kalle meg beggebeint nå, sier den lynraske Lillestrøm-spilleren, som helt bevisst bruker venstrebeinet.

- Jeg har trent mye med venstre fordi jeg har vært for dårlig med feil bein. Det er viktig å trene på sine svake sider, og det viser seg jo nå at det lønner seg. Jeg mener det er viktig å kunne skyte med begge bein fordi man blir mer uforutsigbar, forteller Knudtzon.

Les mer om kampen her:- En thriller av en fotballkamp

Får skryt av Sigurdarson
Med to mål ble han Lillestrøms toppscorer, og syns det er helt greit å skulle ta over jobben som målmaskin når Sigurdarson forsvinner til England.

- Det er leit at han ikke får spille mot Tromsø, men vi har heldigvis flere gode spillere. Sigurdarson og jeg er helt forskjellige spillertyper, men jeg vil gjerne overta målscoringen, sier unggutten, som får skryt av den avtroppende Lillestrøm-spissen.

- Han spilte fantastisk i dag. Bare se hvordan han løper og kjemper for ballen. Og scorer mål. Det er fantastisk, skryter Sigurdarson, som tror kanarifuglene vil fortsette å kvitre i Tippeligaen selv om han forsvinner.

- Jeg håper i alle fall de klarer seg fint uten meg. Denne reisen har vært fantastisk. Jeg kommer til å savne gutta, men gleder meg selvfølgelig til å komme til en ny klubb.

- Det er trist
LSK-trener Magnus Haglund viste tydelig hva han mente om Sigurdarsons gule kort med heftig gestikulering på sidelinjen. Han syns det er trist at islendingen ikke får spille avskjedskampen på Åråsen.

- Han har stått på to gule ganske lenge, så vi visste det kunne komme. Men det er trist, sier svensken, som var svært fornøyd med seieren.

- Det er en stor forbedring. Vi har fart og er flinke til å true i bakrom og spille ballen langs bakken. Samtidig viser Knudtzon at vi har flere målscorere i troppen. Han gjør en veldig, veldig god kamp.

Med tre poeng passerte Lillestrøm Fredrikstad på tabellen, og Sogndal og Viking ligger kun poenget forran på 12.- og 13.-plassen. Fredrikstad er nummer 15 med tolv poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere