*Nettavisen* Sport.

Sigurdsson reddet Spurs

Foto: Scanpix/Reuters

Tottenham fikk med seg ett poeng fra Slovenia.

25.10.12 22:10

MARIBOR - TOTTENHAM 1-1

Tottenham møtte et slovensk lag fullt av selvtillit etter en meget god start på årets sesong, med 11 seiere på de 14 første kampene i den hjemlige ligaen.

Etter en jevnspilt kamp i Maribor viste resultattavla 1-1 etter at Robert Beric og Gylfi Sigurdsson hadde satt inn hvert sitt mål.

Dårlig start for Spurs
Premier League-stjernene fant fort ut at det ikke kom til å bli noen walk over mot teknisk slepne Maribor spillere.

Det ble ikke skapt mange store sjanser i den første omgangen, men slovenerne sto høyt og tok kontringsmulighetene da de bød seg.

Venstreback Ales Mejac fikk en god mulighet da han dro seg inn i banen og fyrte av et godt skudd med høyrebeinet. Hugo Lloris hadde nok ikke kontroll på hvor ballen havnet, men den strøk stolpen på feil side, sett med Maribor-øyne.

Da Tottenham var i ferd med å ta over kampen, smalt det plutselig i motsatt ende. Kroaten Dejan Mezga tok med seg ballen inn i boksen og slo inn til Robert Beric, som enkelt kunne sette inn 1-0 rett før pause.

Sigurdsson reddet ett poeng
Gylfi Sigurdsson hadde ikke en spesielt bra førsteomgang, men etter pause viste islendingen sin verdi for Spurs.

Etter litt klabb og babb i feltet havnet ballen til slutt hos den tidligere Swansea-spilleren. Han gjorde ingen feil da muligheten bød seg og satte inn utligningen for Spurs.

Robert Beric var nær ved å bli tomålsscorer da han fikk en ny mulighet etter innlegg fra Milec. Han fikk imidlertid ikke til den helt store avslutningen, og ballen havnet rett utenfor stolpen.

Ingen av lagene maktet å sette inn den avgjørende scoringen, og dermed ebbet kampen ut med 1-1.

Annonsebilag