RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sikler etter Zlatan

Foto: AP/Scanpix
For en uke siden vant Barcelona mesterligafinalen. Nå vil Pep Guardiola styrke laget ytterligere.

Oslo (ANB): Mesterligasuksessen til tross: Barcelona-treneren vil ha mer. Spanjolen sikler nå etter å få hentet svenske Zlatan Ibrahimovic til klubben. Inter-spissen har hatt en stor sesong i Italia, og Guardiola mener svensken vil passe ypperlig blant de mange stjernene han allerede har på laget.

Derfor skal treneren ha kommet med kravet om at klubben skal gjøre et forsøk på å hente Zlatan til klubben.

Dyr spiller
Men svensken kommer til å koste. Mye. Akkurat det er derimot «Pep» og Barca klar over. Via kilder i Spania har den italienske avisen Gazzetta dello Sport gravd fram at Guardiola legger opp til et bud på cirka 270 millioner norske kroner – i tillegg til stjernespissen Samuel Eto’o med på kjøpet.

– «Ibra» selges kun om det kommer et superbud, sier agent Mino Raiola ifølge svenske Aftonbladet.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Inter har tidligere sagt at de krever et bud på over 600 millioner norske kroner for å la sine svenske superspiss gå. Med 270 millioner pluss Eto’o er ikke Barcelona langt unna å matche akkurat det kravet.

Interessert
Zlatan selv har allerede skrytt Barcelona opp i skyene.

– Barcelona spiller en fotball som kommer til å spilles også i 2015. Det er et spill som folk kommer til å ta etter, sa Zlatan om de spanske liga-, cup- og mesterligamesterne til Aftonbladet.

– Spillerne gjør liksom alt rett med ballen. Guardiola virker samtidig å ha veldig god kontroll på laget, skrøt Zlatan i et tidligere intervju med den svenske avisen.

Zlatan virker med andre ord ikke uinteressert i en overgang. Så spørs det om Guardiola får viljen sin med både Zlatan og Messi på topp. (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere