Gå til sidens hovedinnhold

Sikret omkamp etter innkast

Manchester City tok ledelsen tidlig, men Stoke hadde et ess i ermet.

MANCHESTER CITY - STOKE 1-1:

De fleste trodde Manchester City var på stø kurs mot avansement til kvartfinalen i FA-cupen, da Shaun Wright-Phillips ga laget ledelsen mot Stoke etter elleve minutter på City of Manchester Stadium.

Målet kom for øvrig på merkelig vis, ettersom ballen først gikk i stolpen og deretter traff Stokes Ryan Shawcross i hodet, før Wright-Phillips enkelt kunne trille returen i åpent mål.

Men på tross av en dårlig start på kampen, ville ikke Stoke gi opp.

Med Englands landslagstrener Fabio Capello på tribunen, viste bortelagets Rory Delap at han kan bli et viktig angrepsvåpen for England under sommerens VM - om enn på en noe utradisjonell måte.

Delap kom på banen like før pause, som erstatter for en skadet Liam Lawrence, og tolv minutter etter hvilen gjorde midtbanespilleren seg klar for et av sine velkjente innkast.

Det lange kastet endte opp hos en umarkert Ricardo Fuller, som headet inn utligningen for Stoke.

Ingen av lagene klarte å score flere mål, og dermed må det omkamp til for å avgjøre om det blir Manchester City eller Stoke som får spille kvartfinale i den tradisjonsrike turneringen.

PS. Stoke måtte betale dyrt for uavgjortresultatet. Både Matthew Etherington, hans erstatter Liam Lawrence og Andy Wilkinson måtte forlate banen tidlig på grunn av skader - noe som gjør resultatet til en enda større prestasjon.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg