RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Peter Byrne / PA / NTB scanpix

Siktet for seksuelt overgrep

Faren til Gary og Phil Neville i trøbbel.

Neville Neville, faren til fotballduoen Gary og Phil Neville, skal være i trøbbel med politiet, skriver engleske medier mandag.

Neville, som også er agenten til sine kjente fotballsønner, er anklaget for seksuelt overgrep mot en 46 år gammel kvinne.

Det er politiet i Manchester som bekrefter dette, skriver Sky News.

Episoden skal ha inntruffet i mars i år og nå må 63-åringen møte i retten 12. juni for å forsvare seg i saken.

- Vi har sett på beviset i saken og gitt politiet tillatelse til å sikte ham, sier aktor Nazir Afal til Sky News.

Neville er kjent som en tidligere cricketspiller, agent og klubbdirektør i England. Han har tidligere vært komersiell direktør i fotballklubben Bury.

63-åringen er svært kjent i det engelske fotballmiljøet, og er altså far til to spillere som lenge var sentrale for Manchester United.

Gary Neville har lagt opp, mens broren Phil Neville denne sesongen spilte for Everton. Sistnvente vurder nå framtiden på fotballbanen.

63 år gamle Neville har også fått en del oppmerksomhet for sitt uvanlige navn og flere ville fester med landslagsspillernes koner, såkalte «WAGs», under VM i 2006.

Han ble arrestert i den aktuelle saken 26. mars 2013, men ble senere sluppet fri mot kausjon. Nå har politiet altså valgt å sikte ham i saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere