RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TØFFE DUELLER: Liverpools Emre Can og Chelseas Diego Costa sender neppe julekort til hverandre etter tirsdagens semifinale. Nå kan sistnevnte risikere straff for oppførselen sin.
TØFFE DUELLER: Liverpools Emre Can og Chelseas Diego Costa sender neppe julekort til hverandre etter tirsdagens semifinale. Nå kan sistnevnte risikere straff for oppførselen sin. Foto: Ben Stansall (Afp)

Siktet for voldelig oppførsel av FA

Sist oppdatert:
Chelsea-spissen kan straffes etter semifinalen mot Liverpool.

Det bekrefter det engelske fotballforbundet (FA) i en uttalelse.

Der gjør forbundet det klart at det vil etterforske situasjonen der Diego Costa tilsynelatende stemplet Liverpools Emre Can med vilje under tirsdagens semifinale i ligacupen på Stamford Bridge.

LES OGSÅ: - Han er Premier Leagues mest ufyselige spiller

Stemplingen, som skjedde i kampens 12. minutt, ble ikke oppdaget av dommer Michael Oliver, men er fanget på video. Det gjør at FA nå vil se nærmere på saken.

Om han blir funnet skyldig i granskningen, vil Costa trolig stå overfor tre kampers karantene.

Det er svært dårlige nyheter for José Mourinho og Chelsea.

LES OGSÅ: Costa og Mourinho er perfekte for hverandre

Erik Thorstvedt og Trevor Morley i TV2- studioet var krystallklare på at Costa slapp billig unna i situasjonen han nå etterforskes for.

- Det er veldig tilsiktet (tråkket). Han er fullstendig klar over hva han gjør, men for meg er det bare gult, sa Thorstvedt i pausen.

Trevor Morley fulgte opp:

- Han vet akkurat hva han driver med, han stempler Can med vilje, og så spiller han uskyldig etterpå. Han kan alle triksene i boka. Men jeg elsker Costa for dette, jeg synes det er stor underholdning, sa Morley.

I uttalelsen skriver forbundet at de også har kikket på situasjonen der Costa tilsynelatende stempler Martin Skrtel, men forbundet vil ikke gjøre noe mer med den situasjonen.

Costa har svarfrist frem til klokken 19 norsk tid 29. januar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere