RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Silkeborg låner av HamKam

Foto: Bjørn Sigurdsøn (Scanpix)
Sist oppdatert:
HamKam er blitt enige med den danske klubben Silkeborg om en utlånsavtale for Rune Buer Johansen. Nå er det opp til spilleren selv før en overgang er i boks.

- Vi er blitt enige med Silkeborg om en utlånsavtale som gjelder Rune Buer Johansen. Den strekker seg fra 1. januar til 20. juni 2005, bekrefter HamKams direktør Truls Haakonsen overfor TV 2 Nettavisen like etter at klubben ble enige med danskene.

I tenkeboksen
Nå er det opp til spilleren selv å avgjøre om han vil til dansk fotball. Rune Buer Johansen gjennomførte en strålende sesong for Sogndal i 2003-sesongen, som blant annet resulterte i landslagsdebut.

Etter overgangen til HamKam før denne sesongen, har Buer Johansen stort sett slitt med skader.

En overgang til danske Silkeborg kan sette fart på midtbanespillerens karriere igjen.

- Men han har enda ikke bestemt seg for om han vil flytte til Danmark. Det er hans valg, nå som klubbene er enige. Rune Buer Johansen har vært på besøk i Silkeborg forrige uke, og sett på forholdene. Nå er han i tenkeboksen, sier Truls Haakonsen.

Forhandler med midtbanespiller
Samtidig som Rune Buer Johansen trolig forlater Briskeby, er HamKam allerede i gang med jakten på fortserkninger foran neste sesong.

- Vi er i konkrete samtaler med en midtbanespiller for øyeblikket. Men jeg ønsker ikke foreløpig å gå ut med navn. Alt jeg kan si, er at spilleren ikke er norsk, opplyser Haakonsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere