Simeone bekrefter: Torres starter mot Real Madrid

Atlético Madrid-trener Diego Simeone bekrefter at Fernando Torres er med i lagets startoppstilling til cupderbyet mot Real Madrid.

Atlético Madrid-trener Diego Simeone bekrefter at Fernando Torres er med i lagets startoppstilling til cupderbyet mot Real Madrid. Foto: Susana Vera (Reuters)

Atlético Madrid-trener Diego Simeone bekrefter at Fernando Torres er med i lagets startoppstilling til cupderbyet mot Real Madrid.

06.01.15 21:00

De to Madrid-gigantene møtes i 16-delsfinalen i den spanske cupen onsdag. Der blir Fernando Torres å finne i Atlético Madrid-angrepet fra første spark på ballen.

Torres ble hentet til den spanske storklubben fra Milan i forrige uke, ganske nøyaktig sju år etter at han forlot moderklubben. Lørdagens 3-1-seier mot Levante i den spanske ligaen måtte spissen se fra tribunen, som følge av at det italienske overgangsvinduet først åpnet mandag.

Trener Simeone har stor tro på at den tidligere Liverpool- og Chelsea-spilleren vil bli en suksess.

– Dersom jeg ikke trodde at han var sterk og kunne bryte ned motstandernes forsvar, ville jeg ikke ha satt min lit til han, sa argentineren på en pressekonferanse tirsdag.

– Han har andre ferdigheter enn de vi allerede har i spillergruppa og vil forsterke angrepet vårt, tilføyde han.

Torres ble søndag presentert for Atlético-fansen. Formidable 45.000 supportere hadde møtt fram for å ønske yndlingen velkommen hjem. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.