Sint Cavani krever svar

Foto: Getty Images / All over Press

Edinson Cavani er forbannet over Napoli-presidentens siste utspill.

24.06.13 12:56

Måltyven fra Uruguay er en av verdens aller heteste spisser i øyeblikket – og har vært koblet til en rekke europeiske storklubber den siste tiden. I Napoli venter man naturligvis i spenning på om man får beholde sin ubestridt største stjerne.

Klubbpresident Aurelio De Laurentiis forventer å ha en endelig avklaring før Cavani møter opp til sesongoppkjøring 20. juli – og vet godt hva han gjør dersom så ikke blir tilfelle.

– Vi vet alt innen 20. juli. Hvis ikke, slår jeg inn ansiktet på han, sa De Laurentiis spøkefullt til Radio Rai i helga.

Real-bud
Den uttalelsen har naturligvis hovedpersonen fått med seg, og Cavani er overhodet ikke imponert over presidentens ordvalg eller humor.

– Presidentens uttalelser er både voldsomme og veldig sterke. Jeg liker dem ikke. Jeg vil ha en prat med han ansikt til ansikt, sa 26-åringen etter søndagens møte med Tahiti i prøve-VM – ifølge goal.com.

Spørsmålet er om den bebudede alvorspraten kan være med å avgjøre hvor Cavanis fotballframtid ligger.

Måltyven skal i hvert fall være ønsket både i Manchester City og Chelsea – i tillegg til at Real Madrid skal ha kommet med et konkret bud. Napoli ønsker imidlertid mer penger for mannen fra Uruguay.

Samtidig skal Cavanis far, Luis Cavani, ha gått langt i å bekrefte at spilleren selv ser for seg en framtid i nettopp Madrid.

Cavanis vugge
Det hører også med til historien at 26-åringen skal ha en utkjøpsklausul i sin kontrakt. Den innebærer at Cavani har en prislapp på 63 millioner euro – fram til 10. august. Etter den datoen er ikke klausulen gjeldende.

Napoli-president De Laurentiis vil mer enn gjerne overtale stjernespilleren til å bli.

– Napoli er Cavanis vugge, og klubben bidrar til at barnet i han får uttrykke seg og nå sitt fulle potensial, sa han på en pressekonferanse nylig – og tilføyde:

– Han vet at han er showets store stjerne her i Napoli, og du vet aldri hvorvidt han vil bli det i Real Madrid eller andre steder.

Edinson Cavanis kontrakt med Napoli utløper først i 2017.

Siste ord i saken er neppe sagt. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.