RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sint Cavani krever svar

Foto: Getty Images / All over Press
Sist oppdatert:
Edinson Cavani er forbannet over Napoli-presidentens siste utspill.

Måltyven fra Uruguay er en av verdens aller heteste spisser i øyeblikket – og har vært koblet til en rekke europeiske storklubber den siste tiden. I Napoli venter man naturligvis i spenning på om man får beholde sin ubestridt største stjerne.

Klubbpresident Aurelio De Laurentiis forventer å ha en endelig avklaring før Cavani møter opp til sesongoppkjøring 20. juli – og vet godt hva han gjør dersom så ikke blir tilfelle.

– Vi vet alt innen 20. juli. Hvis ikke, slår jeg inn ansiktet på han, sa De Laurentiis spøkefullt til Radio Rai i helga.

Real-bud
Den uttalelsen har naturligvis hovedpersonen fått med seg, og Cavani er overhodet ikke imponert over presidentens ordvalg eller humor.

– Presidentens uttalelser er både voldsomme og veldig sterke. Jeg liker dem ikke. Jeg vil ha en prat med han ansikt til ansikt, sa 26-åringen etter søndagens møte med Tahiti i prøve-VM – ifølge goal.com.

Spørsmålet er om den bebudede alvorspraten kan være med å avgjøre hvor Cavanis fotballframtid ligger.

Måltyven skal i hvert fall være ønsket både i Manchester City og Chelsea – i tillegg til at Real Madrid skal ha kommet med et konkret bud. Napoli ønsker imidlertid mer penger for mannen fra Uruguay.

Samtidig skal Cavanis far, Luis Cavani, ha gått langt i å bekrefte at spilleren selv ser for seg en framtid i nettopp Madrid.

Cavanis vugge
Det hører også med til historien at 26-åringen skal ha en utkjøpsklausul i sin kontrakt. Den innebærer at Cavani har en prislapp på 63 millioner euro – fram til 10. august. Etter den datoen er ikke klausulen gjeldende.

Napoli-president De Laurentiis vil mer enn gjerne overtale stjernespilleren til å bli.

– Napoli er Cavanis vugge, og klubben bidrar til at barnet i han får uttrykke seg og nå sitt fulle potensial, sa han på en pressekonferanse nylig – og tilføyde:

– Han vet at han er showets store stjerne her i Napoli, og du vet aldri hvorvidt han vil bli det i Real Madrid eller andre steder.

Edinson Cavanis kontrakt med Napoli utløper først i 2017.

Siste ord i saken er neppe sagt. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere