*Nettavisen* Sport.

Sir Alex: - Vi var det beste laget

Foto: AP/Scanpix

Og Rafael Benitez mener at Liverpool må vinne sine ni siste kamper.

15.03.09 15:02

Det var en utklassing av de sjeldne på Old Trafford. Liverpool beviste igjen sin storhet mot de beste motstanderne da de banket Manchester United 4-1 på Old Trafford bare fire dager etter at Real Madrid ble sendt hjem til Spania med et 0-4-tap i bagasjen i Mesterligaen.

Men fortsatt er det en lang vei fram til seriemesterskapet for Liverpool. Til tross for lørdagens seier har United en firepoengs luke ned til Fernando Torres & co. med én kamp mindre spilt.

- Vi var best
Men stygge sifre til tross - Uniteds manager Alex Ferguson synes hans mannskap leverte en god kamp.

- Dette er et tøft tap fordi jeg mener at vi var det beste laget og resultatet reflekter ikke det, sier skotten ifølge BBC.

Til tross for at Cristiano Ronaldo sendte hjemmelaget i ledelsen, ble det til slutt kalassifre for Liverpool når Torres, Steven Gerrard, Fabio Aurelio og Andrea Dossena scoret Liverpools mål.

Største seier siden 1936
Nemanja Vidic - som av mange har blitt regnet som favoritten til å vinne årets spiller i Premier League - ble Uniteds syndebukk da han var skyld i Liverpools utligning og senere ble utvist.

Dette var for øvrig Liverpools største seier på Old Trafford siden 1936.

- Rent målmessig var det dårlig, men jeg kan ikke klage over måten vi spilte på. En eller to spillere spilte ikke like bra som jeg forventet at de skulle spille, men lagfotballen var god, utdypet Ferguson.

Må vinne ni siste
Liverpools seier betyr at det igjen er spenning i toppen av Premier League. Men veien til rødtrøyenes første seriegull siden 1990 er lang. Liverpool-manager Rafael Benitez har dog suksessoppskriften klar.

- Vi må vinne våre ni siste kamper. Nå tror vi på oss selv og vi har en god selvtillit. Det blir vanskelig, men vi kan klare det, sa en glad Benitez etter oppgjøret.

Stjernespillerne Gerrard og Torres har slitt med skader denne sesongen, men ser nå ut til å være tilbake i toppform for gulljagende Liverpool. Benitez understreker viktigheten av de to gigantene.

- Torres og Gerrard er selvsagte nøkkelspillere for oss. Når de er på banen så får også de andre spillerne mer tro på det vi driver med, avslutter Benitez.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.