RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sir Alex avslutter i United

Sist oppdatert:
Irland ønsker ifølge Denis Irwin Sir Alex Ferguson som ny landslagssjef. Men Ferguson vil avslutte på Old Trafford.

- Etter denne jobben er jeg ferdig som manager, sa 63-åringen på pressekonferansen før tirsdagens Champions League-match mot franske Lille.

Sir Alex Ferguson har ledet Manchester United i nesten 19 år, men har blitt linket med nye jobber en rekke ganger. I dag avslørte en av skottens tidligere storspillere, Denis Irwin, at Irlands fotballforbund ønsker å erstatte Brian Kerr med Sir Alex.

Isteden fokuserer Ferguson på å ta igjen Chelsea, som ligger ti poeng foran United etter ni strake ligaseirer.

- Med mindre de begynner å tape poeng har Chelsea et veldig sterkt utgangspunkt. Men vi er fortsatt bare i oktober, så det er dumt å si at man har vunnet gullet. Chelsea er umulige akkurat nå, men vi prøver å følge etter i kjølvannet deres.

Sir Alex mener at det tette engelske kampoppsettet gjør det tøft for landets klubber å vinne Champions League.

- Premier League er veldig krevende gjennom hele sesongen. Vi spiller åtte kamper bare i desember, men hvis du klarer å holde laget friskt så har du en sjanse.

Selv må han klare seg uten Wayne Rooney i morgen. Stortalentet er fortsatt suspendert ettter at han ble utvist mot Villarreal. Darren Fletcher er antakelig tilbake etter å ha hvilt mot Sunderland, mens unge Phil Bardsley fortsetter som høyreback.

Mikael Silvestre misset Benfica-kampen, men er tilbake på stopperplass sammen med Rio Ferdinand.

Sir Alex avviser ifølge Reuters at 18-årige Giuseppe Rossi får sjansen fra start etter at han fikk sitt første ligamål i helgen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere