RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sir Alex avviser Rooney-bråk

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
- Tullprat, sier United-sjefen.

Sir Alex Ferguson og Wayne Rooney er viden kjent for deres voldsomme temperament. Etter 1-4-tapet hjemme mot Liverpool skal det ha gått ei kule varmt mellom de to mektige personlighetene.

Ifølge flere engelske medier skal dette ha ført til at angriperen ble benket i det viktige borteoppgjøret. BBCs kommentator Mark Lawrenson er ikke i tvil.

- Alle vet at Ferguson og Rooney hadde en skikkelig krangel etter Liverpool-kampen og at dette førte til at han ble benket mot Fulham.

Følg Manchester United - Aston Villa i vårt livesystem fra klokken 17.00!

United-sjefen er ikke videre imponert over den tidligere Liverpool-spillerens påstand, og avviser at det skal ha vært noen konfrontasjon mellom han og Rooney.

- Jeg har blitt fortalt hva Lawrenson sa. Det er bare tullprat. Jeg aner ikke hvor det kommer fra, og det er rart at dette er noe «alle vet om» siden jeg var der og jeg ikke aner noe om det. Disse menneskene bryr seg bare om å promotere seg selv, men hvem bryr seg? Ingen fulgte opp saken, noe som sier alt. Om det var noe som helst sannhet i disse ryktene så ville dere ha visst det, sier Ferguson ifølge The Guardian.

Flere sentrale spillere ute
Rooney ble som kjent utvist etter to gule kort i 0-2-tapet mot Brede Hangelands Fulham, og må dermed se dagens hjemmeoppgjør mot Aston Villa fra tribunen. Det er en tynn United-stall som tar imot John Carew & co. søndag - en kamp United må vinne for å klatre forbi Liverpool på tabellen.

Paul Scholes og Nemanja Vidic er også ute med karantene, Dimitar Berbatov er ute med skade og Carlos Tévez returnerte fra Argentinas stortap mot Bolivia først fredag. Dermed kan United-fansen bli kjent med et nytt fjes i søndagens oppgjør.

Stortalent
Federico Macheda er kun 17 år, men har allerede gjort seg godt bemerket på Uniteds reservelag. Italieneren scoret hat trick for Ole Gunnar Solskjærs mannskap i midtuka.

- At både Berbatov og Rooney er ute for oss er selvfølgelig kjedelig, men det er det ingenting vi får gjort noe med. Men jeg har selvfølgelig muligheter. Vi kan kjøre Cristiano Ronaldo mer sentralt i banen, eller vi kan spille med Danny Welbeck. Også har jeg spillere som Macheda og Ryan Giggs i bakhånd. Det som er så flott med disse spillerne er deres fleksibilitet.

Ronaldo har ikke hatt i nærheten av den sesongen han hadde i fjor, og ifølge flere engelske medier skal portugiseren forlate Old Trafford til fordel for Real Madrid til sommeren. Ferguson ville ikke kommentere noe om Ronaldos fremtid på lørdagens pressekonferanse, men la ikke skjul på at ballgeniet er langt unna fjorårsformen.

- Ronaldo er ikke like god som han var i fjor, men vil fortsatt score over 20 mål for oss denne sesongen, avslutter United-sjefen.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere