RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sir Alex bekymret for Ruud

Foto: Scanpix/AFP PHOTO PHILIPPE MERLE
Sist oppdatert:
Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson frykter at Ruud Van Nistelrooy kan være ute av spill frem til jul.

Den nederlandske landslagsspissen mistet Manchester Uniteds 3-0-seier mot Southampton i helgen, og kan heller ikke spille onsdagens oppgjør i Champions League mot Fenerbahce på grunn av en leggskade.

- Ruud er skadet på nedsiden av leggen, og skaden viser seg å være svært brysom, sukker Sir Alex Ferguson ifølge Sky Sports.

Tar ingen sjanser
Manchester United-manageren vil ikke ta noen sjanser med den målfarlige spissen. Ferguson vil for all del ikke gå glipp av Van Nistelrooy under de hektiske kampene ved juletider og på nyåret.

- Vi måtte klare oss uten ham mot Southampton og Fenerbahce, fordi vi håper å ha ham 100 prosent kampklar til neste helgs oppgjør mot Fulham, sier Ferguson.

- Men vi tar ingen sjanser, og han skal få den tiden han trenger, legger «Fergie» til.

B-laget i aksjon
Manchester United er allerede klare for sluttspillet i Champions League, og Ferguson lar derfor de beste spillerne hvile under oppgjøret i Istanbul.

- Vi vil hvile noen av spillerne som startet på lørdag. Flere av spillerne som spilte ligacupkampen mot Arsenal forrige onsdag vil få sjansen. De leverte en strålende jobb mot Arsenal og er i god form, fastslår Sir Alex Ferguson, og nevner spesielt Phil Neville, Wes Brown, John O'Shea og Quinton Fortune.

- Slike spillere kan du aldri nøle med å sette utpå, enten det er i Premier League eller Champions League. De gjør jobben uansett, mener han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere