RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sir Alex freste mot Dalglishs datter

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
- Hvorfor stiller du slike spørsmål? glefset skotten.

Manchester United klarte ett poeng borte mot Benfica i sin første Champions League-kamp for sesongen, mye takket være et flott mål av Ryan Giggs.

Bak på banen sto også Anders Lindegaard en god kamp for det engelske laget, men dansken må nok likevel belage seg på en benkplass mot Chelsea til helgen.

- Ute etter overskrifter
Den britiske TV-kanalen ITV antydet etter kampen at Sir Alex Ferguson nå har et aldri så lite luksusproblem når det gjelder keeperplassen, men det likte skotten dårlig.

- Hvorfor stiller du slike spørsmål? Du er bare på jakt etter dumme overskrifter, sier manageren til reporteren fra TV-kanalen.

Reporteren heter Kelly Cates, men da hun ble født var etternavnet hennes Dalglish. Og faren er en ikke ukjent Liverpool-manager ved navn Kenny. Derfor la britisk presse svært godt merke til Fergusons lille utrbudd, selv om det var relativt moderat i forhold til hva han er i stand til.

Independent trekker fem en 23 år gammel historie i sakens anledning.

Etter at Ferguson etter et besøk på Anfield i 1988 hadde uttalt at managere som forlater Anfield holder på å «kveles i sin egen oppkast», svarte Dalglish at det var lettere å få fornuft ut av hans da seks uker gamle datter Lauren enn av Ferguson.

Se Cates' intervju med Ferguson her:
Keeper-spørsmålet kommer etter et drøyt minutt av innslaget.

- De Gea står
United-manageren var imidlertid ikke redd for å skryte av sin danske målvakt.

- Lindegaard gjorde et par fantastiske redninger som holdt oss inne i kampen. Vi hadde også store sjanser og slik sett var uavgjort et rettferdig resultat, sier han.

Han var likevel klar på at det er spanske David De Gea som er førstekeeper for Old Trafford-klubben og at han blir å finne mellom stengene mot Chelsea.

- De Gea vil spille på søndag. Det var planen før Benfica-kampen og den har ikke endret seg etter dette, sier ringreven.

Lindegaard var også fornøyd med sin innsats i kampen.

- Dette var stort og deilig. Det å få spille i Champions League for Manchester United er en guttedrøm som går i oppfyllelse, sier dansken.

Den tidligere Aalesund-keeperen er også klar på at han har ambisjoner om å danke ut De Gea som førstekeeper.

- Hva skal jeg si? Jeg har sagt det tusen ganger før. Jeg er ikke i United for å sitte å plukke meg selv i nesa, sier burvokteren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere