Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sir Alex lar stjernene hvile

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Manchester United er allerede gruppevinnere i Champions League.

Sportspills meny tirsdag
V4 Åby: Fornyet tillit!

Lunsjtrav Forus: Mer suksess?
V65 Axevalla: Lar seg neppe slå
Oddstips 1: Lille er ferdige
Oddstips 2: Redusert United

Champions League: Lagnyheter

Det er eget langoddsprogram for tirsdag, og det kan deles i tre: Ishockey, Champions League og engelsk fotball fra League One og lavere.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
32. Valencia - Bayern München U 3,05

Champions League gruppe F. Begge disse har 9 poeng når to kamper gjenstår. Begge ser ut til å gå videre, men BATE står med 6 poeng og kan blande seg inn med seier over Lille. Dersom Valencia og Bayern spiller uavgjort her, har begge skjebnen i egne hender når Bayern spille hjemme mot BATE i sin siste, og Valencia borte mot Lille i sin siste. Det kan være et greit utgangspunkt for begge. Nå er hverken Valencia eller Bayern kjent for å spille ut uavgjortresultater, men nå tror vi det kan skje, for Bayern, uten Robben, er trolig fornøyd med ett poeng på Mestalla.

Dagens avslag
36. Benfica - CelticH 1,42

Etter den heroiske innsatsen Celtic har vist i gruppespillet, spesielt mot Barcelona, er det overraskende å se at de igjen gjøres til enorme outsidere hos bookmakerne. Logikken er der kanskje, for Benfica er gode hjemme og de trenger virkelig poengene i kveld, men oddsen på 1,42 frister ikke oss. Klarer Celtic å jobbe inn en uavgjort i Lisboa, ligger veien åpen videre med hjemmekamp mot Spartak Moskva i siste runde.

Dagens spill
Vi tar en treretters i dag, på den måten at vi tar med objekter fra alle menyens tre deler. I dagens første dobbel blir det Champions League og ishockey, mens vi avslutter med mer Champions League og et objekt fra League One.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

40. Galatasaray - Manchester United
Champions League gruppe H. Galatasaray var ikke langt unna poeng på Old Trafford, men røk 0-1 der og siden 0-2 hjemme for Braga. Men med 1-1 hjemme og 3-1 borte mot Cluj, er tyrkerne oppe på fire poeng og har gode sjanser på 2. plassen bak suverene United.

Elmander (a) var tilbake sist, på benken, og det er bare langtidsskadde Ujfalusi (f) som er ute for Gala.

Hvilket drømmescenario for manager Ferguson. Uansett hva som skjer i de to siste rundene, er United vinnere. Dermed får Sir Alex to walk over-kamper, der han kan hvile alle spillerne han ønsker til Premier League. Ferguson er spesialist på dette området. United må likevel respekteres, ikke bare har de vunnet fire av fire hittil, men de har en bred stall der selv en helt alternativ ellever kan utgjøre et godt lag. Men motivasjonen, den er ikke der i samme grad.

Ferguson varsler som forventet store endringer i startellever og lar blant annet Evra, Ferdinand, van Persie, Rooney, Scholes, Giggs og målvakt de Gea blir hjemme. Nani og Vidic er skadet. Vi får se et ungt United der Carrick, Fletcher, Welbeck og Hernandez står for rutinen. Joshua King er med og kan få sin CL-debut for United.

Vi kimser ikke av Welbeck og Hernandez, ikke Joshua King heller, men som lag skal denne United-utgaven falle gjennom og tape i Istanbul. Dette koster dem ingenting annet enn flybilletter og hotell, og vi må spille 1,85 på de gale tyrkerne.

60. Bournemouth - Stevenage
League One. Bournemouth + Eddie Howe = Sant. Etter at Howe returnerte fra Burnley og tok managerjobben i Bournemouth igjen, er klubben fra sørkysten ubeseiret i åtte strake. Lewis Grabban brukte 18 minutter på å gjøre hat-trick i 4-1-seieren over Oldham forrige runde. Formen er meget god, best i ligaen for å være presis, og det er Howe som får det til å skje. Leyton Orient, ligaleder Tranmere, Shrewsbury og nå Oldham har tapt i de fire siste på Dean Court.

Hjemmelaget er skadefritt.

Stevenage kjemper i toppen, de er nummer 5 før denne midtukerunden. Sterke 6-1-2 borte, men de to siste resultatene er alt annet enn sterke. Tap 1-4 for Sheffield United og med samme sifre hjemme mot Preston. Man røk også 0-4 hjemme for Swindon, og når det først ikke går veien, rakner det skikkelig. Manager Smith peker på svakt forsvarsspill og liten vinnervilje i laget som mulige årsaker. «Når vi spiller så dårlig som nå, må vi jobbe med å bli et lag som er vanskeligere å slå», sier Smith. Vi tolker det dit hen at han vil ha en mer defensiv tilnærming i kampene fremover.

Morais (m) er suspendert, han er fast på midtbanen. Ashton (f) er ute med skade. Hills (f), Rogers (m) og Cowan (a) har blitt kvitt mindre skader og kan spille.

Det frister veldig å spille Bournemouth til fine 1,70 når de er så i siget som de er nå, skadefrie og på hjemmebane. Stevenage skal kunne bedre enn det de har vist den siste tiden, men Dean Court blir et vrient sted å bevise det. Vi får en dobbel til 3,15 og setter 100 kroner. Spillefrist klokken 20.40.

40. Galatasaray - Manchester United 1,85 3,30 3,30
60. Bournemouth - Stevenage 1,70 3,15 3,70

Total odds 3,15

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!