Gå til sidens hovedinnhold

- Sir Alex vil raide erkerivalen

Dette er neppe populære nyheter i den lyseblå delen av Manchester.

Manchester United-manager Sir Alex Ferguson skal ha fått klarsignal fra klubbledelsen om at han kan bruke penger i sommer, og skotten skal ha handlelisten liggende klar.

Old Trafford-klubben blir som regel hver eneste dag linket til ny navn, og den siste tiden har stjerner som Karim Benzema, Luka Modric, Joe Cole og David Villa blitt linket med klubben.

- Flere spillere har allerede blitt diskutert, men som vanlig ønsker vi ikke å nevne navn, sier Uniteds David Gill ifølge Sky Sports.

- Men jeg kan i hvert fall bekrefte at det er penger tilgjengelig for manageren, sier Gill om sommerens handleplaner.

Jakter City-duo
Fra før har allerede midtstopper Chris Smalling og spiss Javier Hernandez skrevet under med United før neste sesong.

Ifølge forholdsvis troverdige Sky Sports skal det også være spillere i den umiddelbare nærhet som også skal være fristende for Ferguson. Nærmere bestemt to av erkerival Manchester Citys «egenproduserte» spillere.

De lyseblå ønsker å gjøre plass til nye superstjerner, og skal derfor være villig til å la Micah Richards og Stephen Ireland forlate City of Manchester Stadium. United skal altså være en av flere klubber som jakter duoen, skriver Sky Sports.

Fortid i United
Ireland, som i sin ungdom trente med Manchester United, har bare fulle 90 minutter to ganger siden Roberto Mancini og skjerfet hans fikk makten i City. 23-åringen skal derfor være ute etter en klubb som er villig til å satse mer på ham.

Også Richards' framtid har blitt diskutert i lang tid, og i tillegg til United, skal blant andre også Tottenham og Liverpool være blant forsvarsspillerens beilere. Det er ventet at Richards vil bekle rollen som Gary Nevilles erstatter, om han skulle velge United.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto

Kommentarer til denne saken