RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siste sjanse for Erik Huseklepp

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Vi prøver et helfrekt singelspill på Bari. Sjekk søndagens oddstips.

Flere tips søndag:
Odds: Lesernes oddstips søndag
Oddstips 2: Tar sin tiende hjemmeseier
Tippetips: Birmingham kan vinne ligacupfinalen

Søndagens langoddsprogram består av 79 objekter, og elleve av dem er hentet fra ski-VM, der det i dag er 30 km skibytte og laghopping. Lørdagens tips gikk igjen bra, da vi traff på våre ene dobbel (Bristol City og Wolverhampton) og vi kunne notere pluss for fjerde dag på rad.

Igjen har Norsk Tippings oddssetter gjort en god jobb og det er vanskelig å finne gode objekter, og vi dropper ski-VM også idag.

Det spilles engelsk ligacupfinale mellom Arsenal og Birmingham og ellers er det fotball de fleste ligaene i Europa. Men det er dessverre langt mellom godbitene denne søndagen og da sjanser vi litt. Vi beveger oss til en av våre favorittligaer (når det gjelder spill) og skal til italiensk Serie A.

OBS: Slik får du spilt på iPhone og Android

Etter å ha vært ute i kulden et par kamper, starter Erik Huseklepp i ettermiddag for Bari hjemme mot Fiorentina. Begredelige 1-1-7 er fasiten for Bari etter nyttår og sjansen for å overleve nærmer seg null. Men etter å ha sett laget i tre av de fire siste kampene, er nok Bari bedre enn resultatrekken gir inntrykk over.

Bari hang veldig godt med hjemme mot Inter fjerde sist (stod 0-0 etter sytti minutter). Tapte riktignok 0-3 tilslutt, men to av Inters mål kom på overtid. Borte mot Brescia tapte laget fortjent 0-2, mens laget gjorde en bra figur hjemme mot Genoa (0-0).

Sist gjorde laget en solid figur borte mot Lazio, men målet fra Hernanes etter seks minutter skulle vise seg å bli kampens eneste mål. Bari har ikke scoret mål i fem av sine seks siste kamper.

Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

For Fiorentina er på mange måter sesongen over. Ligger helt i ingenmannsland på tolvteplass og kan verken kjempe om europacup ( i den grad italienske lag bryr seg om det) eller bli involvert i nedrykksstriden. Tok en meget sjelden borteseier tredje sist (4-2) mot Palermo, Har deretter gjort to svake hjemmekamper (1-2 tap for Inter og 0-0 mot Sampdoria). Står med meget svake 1-6-6 på bortebane.

Nå har heller ikke Bari begeistret veldig på hjemmebane (2-4-7), seirene er kommet mot Juventus (åpningskampen) og Brescia. Rossi er suspendert for hjemmelaget og en svært spillesugen Erik Huseklepp får altså sjansen fra start. For Fiorentina er viktige Santana havnet på skadelisten. keeper Frey, midtbaneplaymaker Jovetic og forsvarskjempen Krøldrup er fortsatt ute.

Noen sjanser må man ta i dette spillet av og til, og lavoddsere blir man som kjent sjelden rik av (både Juventus, Leicester og Real Madrid falt tungt lørdag). Hjemmelaget har vunnet de tre siste tilsvarende kampene (de som er spilt etter 2000) og vi har i det minste statistikken med oss. Hjemmelaget MÅ ha tre poeng (elleve poeng opp til Catania på trygg grunn før denne runden) og bortelaget Fiorentina har altså svært lite å spille for.

Hjemmeseieren betales med 3,40 og kan spilles som singel og vi "biter" på og satser på at for eksempel Erik Huseklepp blir matchvinner (det hadde vært moro for bergensgutten).

Spilleforslag 1 søndag:
Kamp 28 Bari - Fiorentina 3,40 2,80 1,90
Klikk her for å spille denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere