RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Sisteplass for City

Sist oppdatert:
Men Roberto Mancini er ikke skuffet.

NEW YORK RED BULLS - MANCHESTER CITY 2-1:

Både Manchester City og New York Red Bulls kom fra tap i sine første kamper i New York Challenge Tournament. Det betød at ingen av lagene hadde mulighet til å vinne turneringen, men det var nok ikke det som var viktigst.

City-manager Roberto Mancini slapp til flere unggutter fra start mot Thierry Henry og co. Det skulle straffe seg allerede etter sju minutter.

Men da var det en av de rutinerte som ble avslørt.

Dane Richards fosset forbi Citys venstreback Wayne Bridge og slo inn foran mål. Der ventet Macoumba Kandji som satte inn 1-0.

Friskest hos City var Emmanuel Adebayor som kom til flere avslutninger. Men det var ikke før pause at City skulle få hull på byllen. Da satte Jo inn utligningen ti minutter ut i andreomgangen.

Et kvarter senere var det nok en gang Dane Richards som skulle skape trøbbel for City. Richards kom seg fri på 25 meter, fyrte av og skuddet gikk inn via tverrliggeren.

City maktet aldri å svare og dermed måtte laget ta til takke med sisteplass i turneringen.

- Jeg var overhodet ikke skuffet. Det viktigste for meg var å komme ut av turneringen uten skader. Vi har jobbet hardt i over to uker og det er normalt at vi ikke er på topp i denne turneringen, sier Mancini til klubbens egen hjemmeside.

- Vi spilte med sju unge spillere. De unge spillerne er viktige for klubben, derfor var det bra at vi kunne ta dem med hit og la dem få spille, avslutter Mancini.

Men når sesongen starter spørs det hvor mange unggutter som får tillit, med tanke på alle millionkjøpene klubben har gjort de to siste sommerne.

PS: Citys lag: Hart (Taylor 46), Onuoha, Boyata (Lescott 63), Mee (Kolo Toure 63), Bridge (Bellamy 82), Tutte, Kay (Zabaleta 81), Ireland (Cunningham 46), Tchuimeni-Nimely, Jo (A. Johnson 63), Adebayor.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere