RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjansesløseri av Arsenal

Sist oppdatert:
Arsenal kjørte til tider karusell med Villarreal i den siste europacupkampen på Highbury, men det ble med ett mål fra Kolo Toure.

ARSENAL - VILLARREAL 1-0: Arsenal hadde planer om å gjøre tidenes siste europacupkamp på Highbury til en fest for hjemmefansen.

Og The Gunners tok til tider frem storspillet, men slet med å få uttelling.

Vakkert angrep
Spesielt Villarreals høyreback Javi Venta fikk en tøff kveld. Gang etter gang ble han lurt trill rundt av Thierry Henry, Fredrik Ljungberg og Robert Pires.

Arsenal hadde ballen i nettet etter bare tolv minutters spill, men Henrys scoring ble tvilsomt annullert.

Vertene måtte vente til det 41. minutt før de fikk ballen i nettet.

Kolo Toure ble værende inne i feltet etter en corner, og var sistemann på ballen etter et vakkert forarbeid av Henry og Alexander Hleb.

Straffespark?
Villarreal skjønte etter hvert hvor det bar hen og nøyde seg med å forsøke å få tiden til å gå. Viljen til å gå i angrep var langt fra stor, selv om de kanskje skulle hatt straffespark da José Mari gikk i bakken i duell med Gilberto på overtid i første omgang.

I andre omgang var det Arsenal opp og Arsenal i mente, men de klarte ikke å få ballen i nettet flere ganger.

Jens Lehmann fortsetter å holde nullen i Champions League. The Gunners har nå spilt ni strake kamper uten baklengsmål. Noe som selvsagt er rekord i turneringen.

Villarreal var nok fornøyd med å dra fra London med bare ett baklengsmål, men må klare seg uten italieneren Alessio Tacchinardi i returoppgøret hjemme på El Madrigal. Midtbanespilleren fikk gult kort i andre omgang og er utestengt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere