RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjefen fornøyd med nye Norge

Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX
Landslagstrener Åge Hareide og kaptein Håvard Flo er fornøyd med innsatsen i Hongkong, selv om Norge ikke klarte å imponere like mye mot Honduras som mot Sverige.

Norge vant Carlsberg Cup gjennom seier 3-1 over Honduras i finalen i Hongkong. Seieren var på ingen måte like imponerende som 3-0-seieren over Sverige, men Åge Hareide var likevel blid.

Heldig tredjemål
- Du kan ikke få det bedre enn å vinne fotballkamper. I tillegg synes jeg vi har vist fram fint spill. I andre omgang hadde vi problemer. Jeg tror vi begynte å bli trøtte i beina - vi spilte stort sett med samme lag som sist. Men i første omgang synes jeg vi spilte godt, oppsummerte Hareide overfor TV 2.

Harald Martin Brattbakk, Frode Johnsen og Magne Hoset scoret Norges mål. Det siste kom i en periode hvor Honduras presset på for å få en utligning.

- Vi fikk et heldig tredjemål. Sånn er det med lag som vinner; de får ofte mål på bestilling, smilte landslagssjefen.

Godt kantspill
Noe av det som har varmet under firenasjonersturneringen, er det norske kantspillet. Jan Derek Sørensen har levert en rekke gode innlegg fra høyresiden, mens Ståle Stensaas og Harald Martin Brattbakk har skapt mye på venstresiden.

- Det ligger i hele rammen av spillet vårt at vi skal rundt på kantene og doble med backene. Det annullerte målet var et glimrende eksempel på det, sa Hareide.

Nå reiser landslaget til Singapore, og der lover landslagssjefen å bruke de spillerne som ikke har fikk spille i Hongkong.

Les også:
Kampfakta og spillerbørs
Profil Håvard Flo
Privatlandskamper

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere