RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjekk Balotellis komiske julebakst

Foto: Faksimile/Manchester City TV
Sist oppdatert:
Her kommer Manchester City-stjernen til kort igjen. Se video!

Mario Balotelli har en egen evne til å til å havne i medias søkelys. Siden han ankom balløya sommeren 2010 har italieneren stjålet overskrifter i de kulørte avisene på både godt og vondt.

Spissen har fått mye oppmerksomhet både for det han har prestert på banen og det han driver med utenfor.

Episoden der Balotelli forgjeves prøver å trekke på seg en treningsvest har blitt en favoritt og fyrverkerihendelsen i forkant av møtet med Manchester United i høst er en annen klassiker.

Bakemester Balotelli
Ellers har journalistene tatt godt for seg av utroskapsrykter, shoppingtabber, dartpilkasting, mafiahistorier, bilhistorier og krangling. Noen herlige fotballkamper har han selvsagt også levert.

I serien «Mario Balotelli gjør rare ting» har vi denne gangen kommet fram til 21-åringens begrensede talent som baker. Dette skjedde i forbindelse med et kurs City-spilleren var del av nylig.

Balotelli hadde fått i oppgave å skjære ut en stjerne av marsipan ved å bruke en form. Alle som har prøvd seg på litt enkel baking vet at dette er en oppgave det ikke er umulig å lykkes med.

City-spillerne Nigel De Jong og Owen Hargreaves hadde begge få problemer med å utføre oppgaven og Balotelli følte seg nok selvsikker på at bakeoppgaven skulle gå som en drøm.

Ble sensurert
«Super-Mario» skulle imidlertid møte en motstander i marsipanen som ikke gikk på verken finter eller sleipe triks. Etter et helhjertet forsøk på å skjære ute stjernen, måtte Balotelli kapitulere.

Italienerens reaksjon i videoen lagt ut av Manchester City var selvfølgelig sensurert med godt gammeldags pip. Men de fleste kan jo gjette seg til hvordan 21-åringen tok bakenederlaget.

Italieneren kunne i det minste trøste seg med at han ikke var den eneste som hadde problemer. Det var tydelig at bakekunst ikke er noe krav for å få kontrakt på Etihad Stadium.

- Veldig dårlig
Sergio Agüero klarte å komme seg unna kameraene da han var i aksjon som bakemester, men den lille argentineren hadde klare meninger om arbeidet til kollega Pablo Zabaleta.

- Det var veldig dårlig, kommenterte 35-millioernpundmannen om lagkameratens bakverk.

Sånn bortsett fra at baketalentet kanskje ikke var all verden å skryte av så det likevel ut til at City-spillerne koste seg. Noen av dem var iført røde nisseluer og stemningen var strålende.

Selv steinansiktet Balotelli kostet på seg ett og annet smil i løpet av seansen. Han er kanskje ikke alltid så imøtekommende på banen, men utenom ser 21-åringen ut til å være en gladgutt.

Onsdag kveld vil Manchester City-stjernene være tilbake i sitt rette element, da Bayern München venter i Champions League. Du kan følge kampen i Nettavisens livesenter fra 20.45 .

Se video av Balotellis bakekunster under (2:20 ut i videoen):

Om bakingen ikke falt i smak, vil nok denne gjøre det::

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere