RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjekk Balotellis shoppingtabbe

Foto: PA Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Dro på handletur for moren. Kom hjem med noe helt annet.

Han er virkelig en mann for tabloidene, Mario Balotelli.

Den italienske spissen har siden ankomst balløya stjålet overskrifter for både det ene og det andre.

På godt og vondt
Hans bitre kamp med en overtrekksvest er en klassiker, mens den nylige fyrverkerihistorien er en annen. Og så er det selvfølgelig det han gjør på fotballbanen, da.

I helgen var det nemlig fotballen som sto i fokus. Balotelli var svært sentral da Manchester City slo byrival Manchester United. Spissen scoret de to første målene.

Men italieneren hviler ikke på sine lauvbær. Langt ifra. Nå har han igjen blitt avismateriale, men denne gangen for noe så sært som sine shoppingvaner.

21-åringen har nemlig fått moren Silva til Manchester og Balotelli vil gjerne være behjelpelig å handle inn noen ting som hun trengte i sitt nye hjem.

Kjøpte trampoline
På handlelisten sto blant annet strykejern, strykebrett og diverse vaskeutstyr. Det var imidlertid noe helt annet Manchester City-spilleren kom hjem med noen timer senere.

Balotelli ivret av gårde på handleturen sammen med kjæresten Raffaella Fico og handling skulle det også bli. Det var bare det at Balotelli glemte det han skulle kjøpe til moren.

Ifølge den italienske sportsavisen Gazzetta dello Sport, skal 21-åringen ha kommet hjem med en rekke barneleker, en stor trampoline, to Vespa-mopeder og et bordtennisbord.

Ifølge avisen skal Balotellis mor verken ha vært imponert eller spesielt fornøyd med shoppingfangsten til sønnen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere