*Nettavisen* Sport.

Sjekk dagens engelske dobbel

Foto: Reuters

Disse hjemmelagene skal ha meget gode sjanser. Her er dagens andre oddstips.

Vi tilbys en variert oddsmeny i dag, bestående av en rekke ishockeyobjekter, cupfotball fra Skottland, England, Tyskland, Danmark og Frankrike, samt Primera Division og engelsk League One og Two.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Les også dagens første oddstips: Messi gjør opp for straffemissen

Dagens langskudd
9. Heidenheim - Borussia Mönch. H 5,10
26. Eintracht Trier - Hamburger SV H 6,00

Den tyske cupen er gjerne rik på overraskelser, og det er ingen grunn til å spille favoritter til lav odds denne gangen heller. Mindre klubber fra tredje nivå og nedover stiller med toppede mannskap og fulle hus når storklubbene kommer på besøk, ofte med litt reservepregede mannskap. De absolutte toppklubbene fra 1. Bundesliga spiller vi ikke imot, men både HSV og Mönchengladbach er kandidater til å gå på smeller i kveld. Dobbelen Heidenheim og Eintracht Trier gir 30,6 i odds. Et skikkelig langskudd.

Dagens avslag
10. Unterhaching - VfL Bochum B 1,85

Vi forventer at Unterachting gjør alt de kan for å vinne denne cupkampen. Bochum er vi mer usikre på, og selv om det er en nivåforskjell i bildet, jevnes den ut av hjemmebanefordelen og trolig også innsatsen til hjemmelaget. Vi kan ikke se noen som helst grunn til å sette penger på Bochum til 1,85.

Dagens spill
Det er mye interessant i dag. Juventus synes vi ser spennende ut i Serie A, Barcelona er spilt i La Liga, og ellers har vi en liste med mulige vinnere i England: Shrewsbury, Notts County, Preston, Swindon, Southend, Cheltenham og Crawley Town. Vi bruker to av disse i en dobbel.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

62. Crawley Town - Dagenham & Redbridge
League Two. Crawley Town kom opp fra Conference og er favoritter til å vinne League Two og ta sitt andre opprykk på rad. Klubben satser hardt og det finnes etter det vi har forstått gode økonomiske rammer. Det har gitt resultater, og etter 14 runder leder Crawley Town League Two med sine 10-1-3 totalt. Formen er suveren med seks strake seire, sist ble det en fest borte mot opprykkskollega AFC Wimbledon som endte med 5-2 til ligalederen.

Det ser bra ut med laget. Barnett (a) og Hunt (f) ser ut til å bli bra etter mindre skader i helgen. Doughty (m) er igjen tilgjengelig etter sykdom, mens sentrale Mills (f), som har vært ute en stund etter en operasjon, var å se på benken sist.

Dagenham & Redbridge har store problemer med å unngå baklengsmål, noe som holder dem nede på en 21. plass. 14 kamper har gitt 4-1-9. Deres fire siste er tapt, 1-3 hjemme mot Southend, 1-2 borte mot Cheltenham, så fulgte et meget skuffende hjemmetap 2-3 i bunnoppgjøret mot Plymouth, før man var sansjeløse sist lørdag og røk 2-5 hjemme for Aldershot. Ni tap på de ti siste spilte gjør Daggers til jumbo på formtabellen og vi tar med et sitat fra en forbannet manager John Still: "Vi kan ikke forsvare oss for tiden. Det er ikke bare forsvarsrekka, vi klarer ikke forsvare oss i noen som helst situasjoner på banen".

Woodall (a) sliter med en skade som har ført til at han måtte byttes ut i de to siste kampene. Med Scott (a), Williams (a) og Edmans (a) ute fra før, er det få alternativer i det offensive.

Her blir hjemmelaget enorme favoritter i våre øyne, de har en langt bedre spillerstall og viser en helt annen form enn bortelaget, som tydeligvis ikke ser noe lys i enden av tunellen. En klar hjemmeseier forventes, og 1,90 på at Crawley tar dette med minst to måls margin er blant dagens beste tilbud i våre øyne.

59. Cheltenham - Crewe Alexandra
League Two. Cheltenham er et annet lag som gjør det godt i denne ligaen. Formen er på topp med 5-0-0 i de fem siste, alle turneringer medregnet. De slipper inn få mål og kommer fra 2-0 borte mot Burton og 1-0 borte mot Accrington. Cheltenham ligger på 3. plass, som gir direkte opprykk, med 8-2-4 totalt.

Manager Yates har så godt som skadefri tropp.

Crewe Alex vinner en kamp her og der, men har ikke hatt noen spesielt god start med 5-1-8 på de 14 første rundene. Heldigvis for dem er det flere direkte svake lag i denne ligaen, så fare for nedrykk er det ingen som snakker om. Det ble tap på hjemmebane 0-1 for Macclesfield på lørdag, borteseier 3-1 mot AFC Wimbledon helgen før. Det har vært enten-eller på bortebane for Crewe, som står med 3-0-4 borte totalt.

Westwood (m), Leitch-Smith (a) og unggutten Clayton (a) sliter med skader og kan gå glipp av kampen.

Forrige gang disse møttes var på Alexandra Stadium i april i år, da Cheltenham gikk på en av de styggeste smellene i klubbens historie. Crewe ledet 4-0 til pause og kampen endte 8-1, etter hat-trick av både Donaldson og Grant. Disse målfarlige gutta spiller nå for henholdsvis Brentford og Wycombe Wanderers.

Cheltenham har vunnet fem strake og nå skal det forsmedelige nederlaget fra april revansjeres. Crewe har sine gode dager, men her skal de bli et par hakk for små. Styrkeforholdet ser ut til å ha endret seg over sommeren, Crewe har som vanlig solgt unna sine beste spillere. 1,75 for hjemmeseieren er meget aktuelt og spilles i dobbel med Crawley Town. Dobbel gir 3,33 og vi setter 100 kroner. Spillefrist klokken 20.40.

59. Cheltenham - Crewe Alexandra 1,75 3,15 3,50
62. Crawley Town - Dag & Red (0-1) 1,90 3,40 2,80

Total odds 3,33

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag