*Nettavisen* Sport.

Sjekk dagens oddsdobbel

Foto: MIGUEL RIOPA

Her er sunnmørslagene som skal gi gevinst i kveld.

Fredagens langoddsprogram byr på norsk 3. divisjon og irsk Premier League. Det er flere gode vinnerkandidater på programmet, oddsen er så som så, men vi kan ikke gjøre noe annet enn å kaste oss ut i det. Fredag er en av våre beste oddstips-dager, og troen er stor også i dag.

Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Spjelkavik - Valder
Spjelkavik er gode hjemme, der de har full pott etter 2-1 mot Hareid og 2-1 mot Bergsøy. Begge disse er gode lag som ligger bra til på tabellen. På bortebane har det blitt tap mot Stranda og serieleder Herd.

Valder har kun slått svake Rollon 3-2 hjemme og tatt ett poeng hjemme mot Godøy. På bortebane har det blitt tap for Volda og Bergsøy. Tap 0-5 hjemme for Herd også. Det ser ikke så lovende ut for Valder foreløpig, med 1-1-3 totalt og 9-16 i målforskjell. Målet må være å havne på øvre halvdel før sesongslutt og omleggingen til nytt divisjonssystem.

Valders Ole Espen Giske forlater klubben på grunn av jobbsituasjon. Adrian Blindheim er ute med skade.

Det står 6-2-3 fordel Spjelkavik på innbyrdes statistikk. Alle Valders poeng mot Spjelkavik har kommet i Sjelkavik. De vant 1-0 her i fjor, mens Spjelkavik vant 3-2 i sin bortekamp. Denne uken har Spjelkavik åpnet gressbanen sin for spill, dette blir årets første kamp på gressbanen, de har spilt på kunstgresset hittil.

Med et sterkt hjemmelag i medgang og et bortelag som famler litt for tiden, ser dette ut som en klar H. 1,60 er en odds det også, og vi tar den med i en dobbel.

OBS! Nå må du laste ned ny Norsk Tipping-klient
Alltid oppdatert:Få scoringsvarsel for ditt favorittlag!

Hareid - Rollon
Vi holder oss i 3. divisjon avdeling 17 Sunnmøre, der Hareid henger bra med etter 3-0-2 på de fem første. Laget var ikke tippet i toppen før sesongstart, men nå er laget rimelig fri fra skader og annet fravær, og det har gitt resultater. Ser vi på hjemmekampen så har de slått Godøy 4-3 og Stranda 6-2 nå sist, mens det ble 2-3 tap for Brattvåg.

Rollon virker svakere enn tidligere antatt. Laget som kom på fjerdeplass i fjor har ikke mer enn 0-1-3 på de fire første. Tap for Herd, Nordborg og Valder, uavgjort mot svake Stranda 7. mai i den siste spilte.

Hareids forsvarsspiller Eiliv-Tore Howlid er langtidsskadet. Dag Gøran Brandal er på rep-øvelse. Hareid har annonsert følgende tropp i dag: Vagn Scheide Mork, André Egset Nupen, Joachim Moldskred, Fredrik Bøe, Kim-Tore Husøy, Tore Bjørge Mjønes, Tore Johan Ytre-Hauge, Per Ståle Nykrem, Svein Inge Nesset, Jørund Johansen, Ronny Jørgensen, Kevin Aarvik Hestholm, Steffen Uldbæk, Even Hansrud, Joar Møller, Benjamin Reite, Håkon Orten Trovåg, Fredrik Aursnes.

Rollons Karl Petter Berntsen er ikke med i dag.

Hareid vant 3-2 på Rollonbanen i fjor. Det ble 1-0 seier til Rollon på dagens bane. Det ble forøvrig 1-1 i en treningskamp rett før sesongstart. Med det står det 2-2-2 på de seks siste innbyrdes.

Hareid skal ta dette på hjemmebane. De stiller det de sier er sitt beste lag hittil denne sesongen. Rollon har ikke overbevist, og vi mistenker at innsatsviljen laget er kjent for er svekket, og at enkeltspilleres prioriteringer i forhold til arbeid og fritid gjør at laget ikke vil hevde seg like godt i år. Rollon har tatt poeng på denne banen tidligere, nå kan Hareid pynte på statistikken. Hjemmeseieren spilles til 1,50 i odds.

Vi får en pen og pyntelig fredagsdobbel fra Sunnmøre til 2,40 i odds. Vi nøyer oss med det i dag og satser 100 kroner. Spillefristen er klokken 18.25.

9.Spjelkavik - Valder 1,60 4,30 2,55
10. Hareid - Rollon 1,50 4,40 2,80

Total odds 2,40

Klikk her for å levere dette spillet.

-

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.