RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Sjekk dagens VM-tips

Sist oppdatert:
Fire spennende kamper i dag. Les hva du bør spille på.

Tipp resultatene på dagens kamper og vinn premier i Sportspills VM-konkurranse på Facebook!

VM har ikke vært noen dans på langoddsen for de fleste oddspillerne hittil, men i går løsnet det for favorittene Portugal, Chile og Spania og mange tjente penger.

I dag skal status gjøres opp i gruppe A og B. I denne siste gruppespillrunden er alle lag i gruppen i aksjon samtidig, for å begrense spill på de andres resultater. Lagene vil likevel være klar over hvordan det går i den andre kampen i gruppen, og dette er en faktor vi må ta med i regnestykket i dag.

Dagens kamper:
Klokken 16.00: Mexico - Uruguay
Klokken 16.00: Frankrike - Sør-Afrika
Klokken 20.30: Nigeria - Sør-Korea
Klokken 20.30: Hellas - Argentina

Tips til 16-kampene finner du her: Vi satser pengene på fransk fiasko. Nå går vi over til kveldskampene:

Nigeria - Sør-Korea
Les forutsetningene før kveldens siste runde i gruppe B.

Nigeria har null poeng. Det har vært mange skuffelser i dette mesterskapet, og høyt oppe på listen finner vi Kaitas idiotiske oppførsel og røde kort mot Hellas sist. Nigeria hadde kampen i sin hule hånd, men 1-0 ble til utvsining og 1-2, og et svært vanskelig utgangspunkt foran denne siste kampen mot Sør-Korea.

Nigeria må vinne denne kampen samtidig som Argentina må slå Hellas. Da kan Nigeria gå videre, og dette er jo langt fra utenkelig. Spesielt ikke hvis det tikker inn meldinger om at Argentina leder til pause.

Lever spill og sjekk resultatene på mobilen!

Sør-Korea klarer seg med uavgjort her, så sant Argentina slår Hellas. Vi er rimelig sikre på at Sør-Korea går for seier i dag, ikke bare er de tjent med det, men de er også et lag som er på sitt beste når de spiller offensivt. Sør-Korea vil trolig ikke prøve å forsvare seg til 0-0, slik andre lag kanskje ville vurdert i en slik situasjon.

Nigerias Kaita er suspendert i dag. Taiwo og Echiejile sliter med skader. Sør-Koreas trener har varslet at han legger om til den 4-4-2-formasjonen laget vanligvis spiller, med Park Ji Sung på høyre ving.

Sør-Korea er gode nok til å score mål på Nigeria. Ikke umulig at nigerianerne mister besinnelsen i dag også, og at vi får et rødt kort igjen. Sinte menn er løpsk på banen i dag, og får de ikke et tidlig mål, vil frustrasjonen trolig komme til syne.

Sør-Korea skal ha gode sjanser, slik vi vurderer det. Men uavgjort kan være nok, så hvorfor da ikke spille på at kampen ender enten uavgjort eller med seier til Sør-Korea? Vi har stor tro på at koreanerne løser denne oppgaven aldeles utmerket, og 1,32 på disse utfallene spilles.

Få VM-scoringene på sms

Hellas - Argentina
Argentina er gruppevinnere med seier eller uavgjort. Hellas må vinne, men er også videre med uavgjort hvis Nigeria slår Sør-Korea. Klasseforskjellen mellom lagene er stor, og det ligger vel i Maradonas natur å gå for seier i dag også. 1,40 på B er likevel ikke spillbart, når uavgjort duger for argentinerne. Maradona har også varslet at enkelte spillere vil bli spart, noe som kan slå både positivt og negativt ut, men trolig spiller det liten rolle.

Norsk Tipping tilbyr en målscorerduell i denne kampen. Hellas' Gekas har hatt bra med målsjanser i begge kampene hittil, men han har ikke satt noen av dem. Han spiller trolig fra start i dag. Siden landslagsdebuten i 2005 har han scoret 20 mål på 49 kamper.

Argentinas Aguero har scoret 8 mål på 22 kamper. Han spilte ikke fra start sist, men kom innpå og skapte mye, dog uten å score. Godt mulig han starter i dag, siden Maradona har varslet endringer, men sikkert er det ikke.

Vi synes 1,50 på at Gekas og Aguero scorer like mange mål i dag kan gå an. Begge må starte kampen for at spillet skal bli godkjent, hvis ikke settes oddsen til 1,00. Vi prøver 100 kroner på dette på en utfordrende dag oddsmessig. Spillefristen er klokken 20.25.

15. Nigeria - Sør-Korea (0-1) 5,70 4,10 1,32
25. Gekas - like mange mål - Aguero 5,00 1,50 2,90

Samlet odds 1,98

Klikk her for å levere denne dobbelen.

Tidligere i dag hadde vi tips til kampene som starter klokken 16.00:

1. Mexico - Uruguay 3,65 1,60 4,00
7. Frankrike - Sør-Afrika (0-1) 3,95 3,60 1,55

Samlet odds 2,48

Klikk her for å levere denne dobbelen.

Les begrunnelsen for dobbelen her.

Tipp resultatene på dagens kamper og vinn premier i Sportspills VM-konkurranse på Facebook!

Sportspill.no on Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere