*Nettavisen* Sport.

Sjekk de siste overgangene her

Foto: Erlend Aas/SCANPIX

Overgangsvinduet er stengt. Sjekk hvem som sikret seg hvem!

01.09.09 21:43

Overgangsvinduet lukket seg over England klokka 18.00.

I denne saken får du alle overgangene i norsk og internasjonal fotball fortløpende, sammen med de beste ryktene. Send inn dine tips til pl@nettavisen.no!

Bekreftede overganger i Premier League legger vi også inn i denne oversikten.

Norsk Tipping: Spill Lotto og Tipping på mobilen

18.56: Tiden er inne for å oppsummere noen av dagens største overganger: Johnny Heitinga er klar for Everton. Niko Kranjcar er klar for Tottenham. David Elm er klar for Fulham. James Collins er klar for Aston Villa. Ivan Klasnic har gått på lån til Bolton. Tal Ben-Haim har gått på lån til Portsmouth. Richard Dunne er så godt som klar for Aston Villa. Siste nytt er at FA har godkjent avtalen, men foreløpig ikke Premier League.

18.55: David Nugent blir lånt ut til Burnley. I første omgang varer lånet de neste seks månedene.

18.40: Portsmouth-spilleren David Nugent kan være på vei til Burnley. Det er for tiden uklart om den nyopprykkete klubben maktet å levere inn papirene før overgangsvinduet lukket seg.

18.38: Fulham melder på sin egen hjemmeside at David Elm har skrevet under en ettårig avtale med londonerne. Det er foreløpig ukjent hvor stor overgangssummen er.

18.37: Portsmouth hevder at de ikke mottok noen bud på David James før overgangsvinduet stengte.

18.26: Teemu Tainio har gått på utlån fra Sunderland til Birmingham.

18.24: Aftonbladet melder at David Elm har signert for Fulham. 26-åringen blir dermed som konkurrent å regne for Erik Nevland. Lillebror Rasmus Elm spiller for øvrig i AZ, mens Victor Elm spiller i Herenveen.

18.21: Peter Løvenkrands har skrevet under for Newcastle.

18.20: Nicky Shorey blir ikke lånt ut fra Aston Villa til Portsmouth, melder Sky Sports.

18.14: Kilder Sky Sports har snakket med forteller at det ikke blir noe av byttehandelen mellom Tottenham og Sunderland. Det så ut til at Anton Ferdinand kunne bli utlånt i bytte mot Alan Hutton, men det kommer ikke til å skje. TV-kanalen hevder også at Tottenham i det lengste forsøkte å sikre seg Matthew Upson fra West Ham. Etter at Gianfranco Zola & Co. plasserte en prislapp verdt 15 millioner pund på spilleren, gikk også den handelen i vasken.

18.10: Reuters melder at Claudio Ranieri blir John Arne Riises nye sjef i Roma.

18.05: Abdoulaye Meite skal ikke til Hull City på utlån. Det melder hull.vitalfootball.co.uk.

18.03: Niko Kranjcar er klar for Tottenham. Det melder klubben på sin egen hjemmeside: - Vi er henrykte over å annonsere at vi har kommet til enighet med Portsmouth om overgangen til Niko Kranjcar, lyder en uttalelse fra klubben.

18.01: Ifølge Martin Petrovs agent ønsket bulgareren en overgang til White Hart Lane. Men overgangen skal ha strandet ettersom David Bentley ikke gikk motsatt vei.

18.00:Overgangsvinduet har offisielt stengt! Men Arséne Wenger har sikkert igjen et par overganger, så heng med videre!

17.59: Heftige spekulasjoner på tampen: Det ryktes at en bytteavtale mellom Anton Ferdinand (Sunderland) og Alan Hutton (Tottenham).

17.50: Portsmouth har sikret seg Mike Williamson fra Watford for tre millioner pund. Midstopperen har skrevet under på en fireårig avtale.

17.41:Heitinga overtar Joleon Lescotts nummer 5-trøye i Everton.

17.40: 20 minutter igjen. Dette er det viktigste inn så langt tirsdag: Everton har sikret seg Johnny Heitinga, Aston Villa har kjøpt James Collins, Bolton har leid inn Ivan Klasnic, Hull har leid inn Ibrahim Sonko, Stoke har hentet Danny Collins, og Portsmouth har fått tak i Benficas Hassan Yebda og Tal Ben Haim fra Man. City.

17.32: Everton bekrefter Heitinga-kjøp. De betaler seks millioner pund nå, og den totale overgangssummen kan til slutt bli sju millioner pund. Femårskontrakt er underskrevet.

17.30: 30 minutter igjen, og Sky Sports hevder å vite at Atletico Madrids nederlandske landslagsspiller, Johnny Heitinga, går til Everton for 60 millioner kroner. Men pass opp, dette er fortsatt ikke bekreftet.

17.24: Ny avtale klar. Hull har sikret seg Ibrahim Sonko fra Premier League-rival Stoke. Den 28 år gamle senegaleren spiller er forsvarsspiller, og går også på lån for hele kommende sesong.

17.20:Bolton bekrefter nå at de har sikret seg Nantes-spilleren Ivan Klasnic. Den målkåte 29-åringen med fortid fra Werder Bremen går til Premier League på lån hele kommende sesong.

17.10: Tore Reginiussen sier til Nettavisen: - Jeg snakket med agentene mine like i forkant av landslagstreningen. Jeg tviler på at det skjer noe før overgangsvinduet stenger klokka 18.00 i kveld. Tidligere har Tromsø-spilleren blitt koblet til både Brann og Everton.

16.58: James Collins er klar for Aston Villa! Det melder Birmingham-klubben på sine hjemmesider. Midtstopperen har skrevet under en fireårsavtale. Overgangssummen er trolig rundt 5 millioner pund. Collins kommer fra West Ham, hvis noen ikke har fått med seg det.

16.58: Tottenham Hotspur melder på sin hjemmeside at 18 år gamle Sam Cox går på utlån til Cheltenham Town neste måned. Nei, vi tuller ikke. Det er nemlig ikke så mye annet gøy som skjer..

16.50: Feyenoord har sikret seg Stefan Babovic på lån fra Nantes ut sesongen. Hipp hurra!

16.20: Nå er det klart hvor Jerome Rothen stikker. BBC melder at Paris St. Germain-vingen lånes ut til Rangers.

16.13: Kanskje under vår verdighet, men Burnley har i hvert fall signert 17 år gamle Joe McKee fra Livingston. Ikke sett pengene på at denne spissen kommer til å dominere Premier League denne høsten.

16.12: Klasnic inn, Kamara?? Signalene fra The Reebook Stadium tyder på at Ivan Klasnic trolig ankommer på utlån fra Nantes. Hva som skjer med Diomansy Kamara er foreløpig uvisst. Bolton hevder de er nær en avtale, mens Fulham nekter for at spilleren er på vei bort. Vi kommer tilbake med mer!

16.10: Blackburn Rovers stempler ut! - Jeg forventer ingen handler, verken ut eller inn, før vinduet stenger, sier styreformann John Willarms. Blackburn har blitt koblet til spillere som Boudewijn Zenden (Marseill), Benjani (Manchester City) og Jermoe Rothen (Paris St. Germain) de siste dagene.

15.55: BBC Sports melder at Portsmouth ennå ikke har klart å komme til enighet med Zamalek om Amr Zaki. Også Stoke City og Wolverhampton skal følge utviklingen nøye.

15.50: 2 av 4 i boks for Roy Keane. Ipswich melder på sin hjemmeside at Carlos Edwards og Grant Leadbitter er hentet inn fra Sunderland. Opprinnelig ønsket manager Roy Keane også å signere Daryl Murphy og Nyron Nosworthy fra sin tidligere arbeidsgiver.

15.30: BBC Sports melder at West Ham ikke kommer til å signere Marouane Chamack fra Bordeaux. Dermed er vel kun Arsenal som fremdeles er med i det løpet.

15.30: Vi må vel bare innrømme at Sky Sports har en smule bedre kilder enn oss i dag. TV-kanalen har nettopp meldt at David Bentley IKKE går til Manchester City. Dermed gjenstår det å se hva som skjer med overgangen til Martin Petrov motsatt vei. Det snakkes om en overgangssum på 3,5 millioner pund. Eller må Harry Redknapp kikke andre steder nå?

15.22: Sky Sports melder også midtstopper Mike Williamson er på vei til Portsmouth fra Watford. Manager Paul Hart sikret seg Tommy Smith fra londonerne for noen dager siden.

15.20: Sky Sports melder at Hull City og Newcastle kjemper om å skaffe seg Marlon Harewood på utlån fra Aston Villa. Gud bedre!

15.16: Roberto Martinez fortsetter sine raid mot gamleklubben Swansea. Nå er det midtbanespilleren Ferrie Boddie han forsøker å hente. Swansea har (heldigvis) avslått budet. Er det noen som kan fortelle spanjolen snart at man kanskje trenger noe mer enn James Scotland (eks-Swansea), Jordi Gomez (eks-Swansea) og Ferrie Boddie (Swansea) for å overleve i Premier League?

15.00: Aston Villa har kommet til enighet med West Ham om midtstopperen James Collins. Spillerens personlige avtale og den medisinske testen gjenstår før vi kan gratulere Aston Villa med et helt nytt forsvar. Fra høyre mot venstre: Habib Beye (fra Newcastle), Richard Dunne (fra Manchester City), James Collins (fra West Ham) og Stephen Warnock (fra Blackburn).

14.51:The Evening Standard skriver at Arsenal jobber med to spillere på tampen av overgangsmarkedet: Marouane Chamack, en 25 år gammel spiss fra Bordeaux. Pris: 5 millioner pund. Og: Forsvarsspilleren Neven Subtoic fra Borussia Dortmund. En 20-åring londonerne visstnok vurderer å bruke 12 millioner pund for å sikre seg. Tidligere rapporter antydet at Subotic kunne gå for så mye som 18 millioner pund, men manager Arséne Wenger er jo kjent for å ha svart belte ved forhandlingsbordet.

14.49: Jarle Fredagsvik ved tastene nå! I overkant av tre timer igjen. Lurer på hvem Arsenal signerer på overtid denne gangen? Fyr løs!

14.32: Ajax har signert en ettårskontrakt med den serbiske spissen Marko Pantelic, som kommer gratis fra Hertha Berlin.

14.26: Mer fra praten med Tor-Kristian Karlsen, som i likhet med oss konstaterer lavt aktivitetsnivå i Norge:

- Det har generelt vært mindre kjøpelyst i Europa også. Det er bare storklubbene som har skapt et inntrykk av at det ikke har vært sånn. De som kanskje har brukt 100 millioner tidligere, har brukt 30 i år. Og da blir det mindre nordover også.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: AFP/Scanpix

14.16: Birmingham ønsker å leie inn en god venstreback, og ifølge Press Association skal Armand Traoré i Arsenal og Gareth Bale i Tottenham være høyaktuelle. Hva i all verden skjedde med Bale, som stormet inn i Premier League som et friskt pust, men som siden knapt har vært å se. Han har slitt med skader, men også med å få spilletid når han er frisk.

Jeg tipper at mange Liverpool-fans kunne tenkt seg å bytte ut Lucas med Gareth Bale, selv om de spiller i forskjellige posisjoner. Når jeg tenker meg om, tror jeg at mange Liverpool-fans kunne tenkt seg å bytte Lucas mot hvem som helst. Eller gi ham bort, for den saks skyld.

14.13: Bolton ønsker ifølge Sky å kjøpe Diomansy Kamara fra Fulham. Det betyr i så fall én konkurrent mindre for Erik Nevland. Eller betyr det kanskje at svenske David Elm er på vei inn?

14.08: Nå skjer det endelig litt her. Det har vært litt fram og tilbake rundt den potensielle Everton-overgangen til John Heitinga fra Atletico Madrid. Nå skal forsvarsspilleren være på plass i Liverpool for å sluttføre overgangen, melder Sky Sports. Dette må vel være bra for Everton? Hvis du sier din mening på Twitter, kan du legge inn «hashtag» #NAPL og dele meldingen med oss andre via twitterboksen til høyre.

Sunderland har solgt Grant Leadbitter til Roy Keane og Ipswich. Midtbanespilleren har signert en treårskontrakt.

13.51: Tor-Kristian Karlsen tror at det sitter en del skuffede spillere og klubbledere omkring i Norge nå, ettersom overgangsvinduet ble så stille og rolig.

- Det har vært lite spennende i hele sommer, egentlig. Det er vel også få som trenger å kjøpe spillere. Det er én nedrykksplass man trenger å bekymre seg over i Tippeligaen, og det var de klubbene rundt der som handlet. De andre ser at det ikke er noen vits i å bruke millionbeløp når man ligger midt på tabellen, mener Karlsen.

Kloke ord, egentlig.

13.30: Liverpool skal ifølge gong.bg ha blitt enig med PSV Eindhoven om en overgang for bulgareren Nikolay Mihajlov. Keeperen regnes som et veldig stort talent, men har ikke klart å få arbeidstillatelse i England. Han er for tiden utlånt til Twente, og bytter til PSV Eindhoven i januar.

13.09: Jeg fikk en prat med Tor-Kristian Karlsen, den tidligere speideren til Bayer Leverkusen og den tidligere sportsdirektøren i Fredrikstad. Han bor i London, men følger naturligvis ivrig med på norsk fotball. Han er ikke veldig, men litt overrasket over mangelen på spillersalg i Tippeligaen i sommer. Men Riise til Fulham var et godt salg.

- Det er noen profiler i norsk fotball som burde ha kommet seg ut. Tore Reginiussen, som har et halvt år igjen av kontrakten. Erik Huseklepp kunne vært spennende hvis prisen var riktig. Mange følte nok at det ble for dyrt, sier Karlsen.

Flere av Karlsens tanker legges ut litt senere.

12.42: Det er mange Leeds-fans i Norge, så vi tar med denne overgangen: Leigh Bromby er kjøpt inn fra Sheffield United.

12.38: Det var visst ikke riktig at Stefan Ishizaki takket nei til Rosenborg - det var Elfsborg som sa nei. Ishizaki ville til Rosenborg, han.

- Det jeg vet, er at Rosenborg leder serien og går mot Champions League. Jeg spiller fotball fordi jeg elsker å spille fotball, men også for å tjene penger før karrieren er over. Jeg trives absolutt i Elfsborg, men jeg hadde fått betydelig bedre vilkår i Norge, sier Ishizaki til Borås Tidning.

12.35: Real Mallorca har sikret seg en spiller på lån fra Liverpool. Uruguayanske Liverpool, vel å merke. Det gjelder Paulo Pezzolano. Mer interessant er det kanskje at Ajax har bekreftet at klubben låner brasilianeren Kerlon fra Inter.

Hvis du ikke vet hvem Kerlon er, så er han mest kjent for dette:

HTML EMBED

12.01: En rekke rykter som er ute og går: Franck Ribery skal være observert i London og Liverpools Andrej Voronin skal være på vei til Arsenal. Begge ryktene er meget tvilsomme, sier vi.

11.43: Vi har en overgang! Stoke-manager Tony Pulis har lovet en rekke overganger, og skuffer ikke. Han har signert 29-åringen Danny Collins fra Sunderland. Den medisinske testen var vellykket, og vips var 27,5 millioner kroner brukt på en forsvarer, skriver Stoke på sin hjemmeside.

11.02: Er det flere enn meg som kjeder seg? Heldigvis pleier det å være rolig tidlig, men likevel ta av mot slutten av siste overgangsdag i Premier League.

10.46: Richard Dunne gjennomfører nå en medisinsk test i Aston Villa. Overgangen har tatt tid fordi Dunne ville hatt krav på en testimonialkamp i Manchester City neste år, og det ville gitt midtstopperen en flere pundsedler enn han ville klart å bære med to hender. Dette skal nå være løst ved at City gir ham en bonus i avskjedsgave.

10.32: Borås Tidning forteller at Rosenborg forsøkte å hente den tidligere Vålerenga-spilleren Stefan Ishizaki fra Elfsborg. Angrepsspilleren valgte å takke nei til RBK.

10.01:Moss Fotballklubb har signert to av spillerne som vant årets Norway Cup. Angriperen Amadou Ouattara, «Goucher» og midtbanespilleren Djedje Arnaud Sery, «Zaicler» kommer fra et spillerakademi i Elfenbenskysten, SEFA, opplyser Moss i en pressemelding. Begge har fått ettårskontrakt.

09.51: Portsmouth er i ferd med å sikre seg Nicky Shorey fra Aston Villa på lån ut sesongen, ifølge Sky Sports. Samme nettsted mener å vite at Manchester City er i samtaler med Tottenham om David Bentley.

I tillegg hevder Sky at Atletico Madrids John Heitinga skal ha takket nei til Everton.

09.40:Benjani var på vei til Hull, men nå forsøker Sven-Göran Eriksson å hente spissen til Notts County. Nettavisen-journalist Dag Langerød skrev for et par år siden en artikkel om «10 norske fotballmisser». Den handlet blant annet om at Benjani faktisk skal ha vært innom Lyn tidligere i karrieren...

09.25: Benfica bekrefter nå at Hassan Yebda er klar for ett års utlån til Portsmouth. Den franske 25-åringen er midtbanespiller. Yebda tok VM-gull med det franske U17-landslaget i 2001, i turneringen hvor Florent Sinama-Pongolle var den store spilleren.

09.20: Everton skal ifølge Daily Mirror være nær å sikre seg Swindons 16 år gamle stortalent, Alex Henshall. Manchester United og Chelsea skal også ha vingens navn på blokka.

09.05: Litt annet fra kontinentet. Paris St. Germains Jerome Rothen kan ifølge L’Equipe bli Rangers-spiller i løpet av dagen. Når vi først er i Skottland, kan vi også nevne at Kjartan Finnbogason, utleid fra Sandefjord til Falkirk, sier at han vil vise at Celtic tok feil da de ikke ville ha ham videre for noen år siden. Islendingen scoret for øvrig i helgas debut.

08.54: I mangelen på ferske nyheter, kan vi jo tipse om en artikkel om Eric Cantona og Manchester United i The Times. Den gir visst gåsehud til United-fans, sier en kollega på siden her. Jeg har ikke lest den.

08.45: Svært få overganger i norsk fotball, egentlig. Det forteller vel sitt om klubbenes økonomiske situasjon.

08.13: Portsmouth har sikret seg Tal Ben Haim fra Manchester City. Den israelske midtstopperen på 27 år har skrevet under en fireårskontrakt.

08.10: God morgen! Murmeldyret her! Nå er vi i gang igjen. Så får vi se hvilke overganger som er blitt offentliggjort mens Jarle og jeg har sovet litt.

00.45: Det var alt vi rakk i dag. Tusen takk for følget og innspill underveis! La oss håpe at tirsdagen blir minst like innholdsrik som denne og at murmeldyret Roy Kvatningen klarer å rulle ut av senga i tide til å lose dere igjennom morgendagens Premier League-overganger. Vi bør være oppe igjen nærmere klokka 08.00. Good night and good luck!

00.44: The Mirror skriver også at Birmingham håper å sikre seg to nye spillere i løpet av tirsdagen. Førstemann er Peter Løvenkrands fra Newcastle, mens også jakten etter Sporting Gijon-profilen Michel ser ut til å nærme seg en løsning. Avtalen vil i så fall være verdt 2,5 millioner pund.

00.39: The Mirror skriver at Bolton Wanderers har problemer med å matche lønna Ivan Klasnic mottar i Nantes. Gary Megson forsøker derfor å overtale den franske klubben til å ta sin del av utgiftene om utlånsavtalen skal komme i stand. Avisen skriver også at Achille Emana er desperat etter å forlate Real Betis til fordel for Premier League-klubben. Avtalen skal være verdt seks millioner pund.

00.33: Slik blir morgendagen (altså dagen) ifølge The Times: Tottenham kommer til å kjempe om signaturene til David James og Niko Kranjcar. Det kan bli henholdvis tredje- og fjerdemann Harry Redknapp henter fra gamleklubben Portsmouth. Det ryktes også at Carlo Cudicini kan være på vei til Fratton Park. I tillegg skriver avisen at David Bentley kan være på vei til Manchester City for 10 millioner pund. Det er ikke ventet overgangsaktivitet fra Manchester United, Chelsea eller Liverpool - men Arséne Wenger kan prøve å sikre seg enten Marouane Chamack fra Bordeaux eller Blaise Matuidi fra Saint-Étienne.

00.17: Det tikker inn en norsk overgang her på tampen: Lyn har sikret seg Kasey Wehrman: - Vi har fått en ledertype som har vært ute en vinternatt før, og som har den rutinen vi sårt trener i den utfordrende posisjonen vi er i, sier sportslig leder Roy Magne Wahlstad til lyn.no.

00.14: Mens vi er i gata med fantastiske fotballnavn: Nettstedet v-bal.nl melder at Blackburn Rovers, Portsmouth og Hull City har vist interesse for Boudewijn Zenden.

00.07: Ifølge nederlandske medier er både Burnley og Wolverhampton interesserte mannen med det kanskje kuleste fotballnavnet noensinne: Jan Vennegoor of Hesselink.

23.50: - Jeg blir! Ordene kommer fra Franck Ribery. Han legger også til: - Dette har vært klart i over én måned. Sitatene er plukket opp av spanske Marca, men stammer opprinnelig fra et intervju med et tysk nettsted. Så da vet vi det!

23.41: - Spiller og klubb skal være enig. Underskrifter gjøres i morgen, skriver Roald Bruun-Hanssen i en tekstmelding til BA. Det betyr at Azar Karadas trolig blir Kasimpasa-spiller tirsdag.

23.30: Stoke-manager Tony Pulis har lovt klubben en rekke nye spillere før overgangsvinduet stenger. Her er kveldens første: Diego Arismendi kommer fra Club Nacional. Etter sigende skal dette være en 21 år gammel urugayansk midtbanespiller. - For meg er det å spille i Premier League, en drøm som har gått i oppfyllelse, sier spilleren selv. Tidligere har Stoke City også sikret seg Roberth Huth og Tuncay Sanli fra Middlesbrough.

23.18: Nå er det offisielt: Mattias Andersson har signert for Fredrikstad. Det melder Strømsgodset på sin egen hjemmeside.

23.14: En leser har gjort oss oppmerksomme på at VfB Stuttgart har signert Zdravko Kuzmanovic fra Fiorentina. Vi oppdaterer!

23.10: Mer info om handelen mellom Fiorentina og West Ham i kveld: - Med summen vi mottok for Savio og videresalgsklausulen på 50 prosent, i tillegg til talentfulle (Manuel) Da Costa, utgjør dette en flott handel for oss, sier daglig leder Scott Duxbury til klubbens hjemmeside. Da Costa skal ha skrevet under en treårsavtale på Boleyn Ground.

23.05: Var Sotiris Kyrgiakos siste mann inn porten på Anfield? - Det er ingenting som tyder på at de blir flere kjøp. Vi kunne godt ha trengt en spiss til. Vi er sårbare og altfor avhengige av Fernando Torres, sier formann Pål Christian Møller i Liverpools norske supporterklubb til Nettavisen.

23.00David Elm til Fulham? - Vi hadde gjerne sett at han ble værende hos oss, men vi ville ikke stanse ham når en Premier League-klubb sto klar, forteller Kalmar-direktør Svante Samuelsson til nyhetsbyrået TT. Elm kan dermed bli lagkamerat med Bjørn Helge Riise, Erik Nevland og Brede Hangeland.

22.55: Azar Karadas kan fremdeles ende opp i Kasimpasa (ja, klubben heter faktisk DET): – Vi har ikke motatt papirene ennå. Jeg får melding om at det fortsatt forhandles, sier sportslig leder Roald Bruun-Hanssen til BA mandag kveld.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: AFP/Scanpix

22.50: Vi starter med Lars Morten Olsen i Manchester Uniteds norske supporterklubb: - Hvis det skjer noe, blir det ingen stortransfer. Jeg tror ikke det kommer flere inn, men en reservespiller, eller to, forlater kanskje klubben. Sir Alex Ferguson har uttalt at han har tillit til dagens stall, skriver Olsen i en tekstmelding til Nettavisen.

22.45: Trippel-signering for Hertha Berlin: Florian Kringe fra Borussia Dortmund, Adrian Ramos fra Club America de Cali og Cesa fra Al-Ahli.

22.39: Vi har vært i kontakt med supportergeneralene til Manchester United og Liverpool. Hva de tror skjer for sine klubber i løpet av overgangsvinduet, får dere snart svar på..

22.30:Real Madrid har sikret seg Joselu fra Celta Vigo. Hovedstadsklubben låner imidlertid ut den 19-årige spissen (som egentlig heter José Luis Mato) til Celta Vigo ut sesongen.

22.17: Eidur Gudjohnsen (30) forlater Barcelona til fordel for Monaco. Det melder klubben fra det lille fyrstedømmet på sin hjemmeside. Islendingen har tidligere blitt koblet til West Ham og Premier League.

22.05: Alt tyder på at Brede Hangland blir værende i midtforsvaret til Fulham. - Det skal skje mye dersom det skal bli en overgang nå, sier Brede Hangeland til Stavanger Aftenblad mandag kveld. I helga gikk manager Roy Hodgson ut og stilte seg undrende til den manglende interessen rundt landslagskapteinen. Men Hodgson bør vel bare være glad til, eller?

21.59: Honduransk import til Wigan? Det har skjedd før og det kan skje igjen. Latics Norway melder, via sin side på norskefans.com, at Carlo Costly kan være på vei fra den polske klubben Belchátow. Spilleren har tidligere vært på utlån i Birmingham. Her er det bare å smøre seg med tålmodighet og se hva kvelden bringer..

21.45: Det formelig koker av rykter og overgangsaktivitet i Fredrikstad. - Vi er sluttforhandlinger med flere spillere, opplyser FFK-direktør Runar W. Henriksen til fb.no. Vi har fått inn tips om at Mattias Andersson fra Strømsgodset er aktuell, men dette er kun rykter. Samtidig har vi en oppfordring til Runar Henriksen: Ta telefonen! ;)

21.35: - Kjøpet av Fabio Grosso bringer ekstra kvalitet til en allerede svært konkurransedyktig stall, sier Juventus-direktør Jean-Claude Blanc til juventus.com. Grosso ble hentet fra franske Lyon.

21.32: Den anvendelige forsvarsspilleren Miguel Torres har forlatt Real Madrid til fordel for Getafe, melder Reuters. Overgangssum skal være 2 millioner euro og hovedstadsklubben skal ha sikret seg tilbakekjøpsklausul, ifølge realmadrid.no.

21.30: - Ingen endringer, melder sportsdirektør Erik Hoftun til Nettavisen. Og avslører: - Vi hadde et bud inne på en spillertype jeg tror hadde passet veldig godt hos oss, og som vi ikke har fra før av. Men det skal passe for klubben som selger også. Det gjorde det ikke denne gangen, forklarte Hoftun - uten å nevne navn. Vi drister oss til å tippe Morten Moldskred i Tromsø..

21.20: - Jeg tror ikke det skjer noe. Nei, det skjer ikke noe. Ordene tilhører Jostein Flo og han snakker selvsagt om overgangsvinduet. Det betyr at Stian Ohr ikke forlater Godset til fordel for Fredrikstad, skal man tro Drammens Tidende. Ettersom Alex Valencia alt er på plass i plankebyen, har nok de sjansene forduftet likevel.

21.04: Niko Kranjcar til Spurs? Flere britiske medier mener at Pompeys midtbaneelegant Niko Kranjcar kan erstatte Luka Modric (på kort sikt) på White Hart Lane.

20.40: Vi har ikke mottatt rapporter fra Fredrikstad i kveld, og her ser man kanskje hvorfor: I det skjulte har nemlig Tom Nordlie & Co. vært ute på shopping. Alex Valencia, som Nordlie jobbet med i Start, forlater Odd Grenland til fordel for østfoldingene.

20.21: I kjent stil bedriver Kåre Ingebrigtsen god, gammeldags galgenhumor midt inne i bunnstriden. - Han som er økonomiansvarlig stengte vinduet tidlig, skriver Glimt-treneren i en tekstmelding til Nettavisen.

20.20: Vi har fått inn en melding til alle Brann- og Erik Huseklepp-fans: - Intet nytt, skriver Roald Bruun-Hanssen i en tekstmelding til Nettavisen. Dermed kan det se ut som bergenserne klarer å holde spissjuvelen sin på Brann Stadion.

20.07: Kveldens hittil største overgang har kommet på The Stadium of Light. Steve Bruce har nemlig lyktes i å hente Michael Turner fra Hull City. Det bekrefter Sunderland på sin egen hjemmeside: - Michael er en av landets beste midtstoppere. Jeg har fulgt ham i lang tid, sier Bruce.

Les også: Midstopperkupp av Bruce

19.29: Sky Sports melder at Aston Villa nå har vendt sin oppmerksomhet mot London og James Collins. West Ham-spilleren vil å så fall følge fotsporene til Stephen Warnock, Richard Dunne (?) og Habib Beye til Villa Park.

19.23: Ingen nye til Start? Knut Tørum varslet via fvn.no at han helst vil unngå låneavtaler. Sportsdirektør Svein Mathisen skriver i en tekstmelding til Nettavisen at han «ikke tror» det skjer noe spennende i sør utover kvelden.

19.20: Flere nettsteder melder at Stefan Maierhofer går fra Rapid Wien til Wolverhampton. Spissen er hele 2,02 meter høy og har en fortid fra Bayern München.

Les også: «The Neck» til Wolverhampton

19.19: Sportsdirektør Egil Østenstad melder at Viking ikke har planer om å foreta seg noe som helst før vinduet stenger.

19.16: Den alltid hyggelige Morten Kræmer melder følgende fra «Nordens Paris»: - Så langt er det intet nytt, og tenker da på overgangsmarkedet. Flere medier har koblet Tromsø-duoen Ruben Yttergård Jensen og Morten Moldskred til Rosenborg den siste tiden, men RBK har nok mer enn nok med oppgjøret mot Lyn akkurat nå.

19.07: Manuel da Costa er klar for West Ham. Samtidig går spissen Savio til Fiorentina. Det er en utlånsavtale som gjelder ut sesongen, melder Sky Sports.

18.45: Jo Inge Berget skal ikke til Molde. I stedet har Lyn og Udinese blitt enige om en utlånsavtale som holder 18-åringen i Oslo ut sesongen. - JO BLIR! Det er vi glade for, selv om Jo Inge så frem til spill i en norsk toppklubb, skriver sportslig leder Rolf Magne Walstad med glimt i øyet i en tekstmelding til Nettavisen.

18.30: Portsmouth kjemper mot klokka. Sky Sports melder at klubben har fått avslått et bud på Amr Zaki, og at det nå jobbes med å hente Tal Ben Haim fra Manchester City. Tror du Portsmouth overlever årets Premier League? Gi gjerne livstegn fra deg via pl@nettavisen.no!

17.45: En snartur innom Sandefjord: - Det skjer ingenting i Sandefjord i dette vinduet, forsikrer sportslig leder Arne Dokken overfor Nettavisen.

17.15: Fiorentina bekrefter at det foregår forhandlinger mellom dem og West Ham om en nært forestående byttehandel mellom Savio og Manuel da Costa. Det er i så fall sistnevnte, en midtstopper, som blir sendt til London.

16.50: Trond Sollied skal ha fått sparken i Herenveen. Les mer om den saken her!

16.31: Vi tar pulsen på fotball-Norge på overgangsvinduets siste dag. Først ut er sportsdirektør Erik Hoftun i Rosenborg: - Vi kommer ikke til å kjøpe noen spillere i dette vinduet, skriver Hoftun i en tekstmelding til Nettavisen. Det er vel Marek Sapara som står først i køen dersom noen skal bort fra Lerkendal (legger til at dette er vår kommentar, ikke Hoftuns..).

16.15 Har Hull City gjort et kupp? På You Tube har i hvert fall en Sunderland-supporter laget denne «hyllesten» til Paul McShane (etter overgangen fra nettopp Sunderland til Hull City). Her kan du nyte videoen:

HTML EMBED

16:00 Tony Pulis - manager i Stoke City - har varslet at han håper å skaffe seg fire (!) nye spillere før transferdeadline. Er det noen av våre lesere som kan opplyse via pl@nettavisen.no hvor den klubben får pengene sine fra?

15.53:Vålerenga har hentet midtstopperen Jack Pelter (22) fra klubben Western Suburbs. Til klubbens hjemmeside forteller sportsdirektør Truls Haakonsen at spilleren ikke er ment til eliteseriebruk denne høsten, men er ventet å være en solid forsterkning for rekruttlaget...

15.40: Skjær i sjøen for Benjanis overgang til Hull City? Sky Sports News melder i hvert fall at overgangen foreløpig har strandet på grunn av spillerens krav.

15.32: Racing Santander har snappet opp Xisco (fra Newcastle) og Henrique Adriano Buss (fra Barcelona). Klubben skriver på sin egen hjemmeside at kun de medisinske testene gjenstår, før de to offisielt er klare for klubben.

15.24: Amr Zaki var en stor hit i Wigan. Ja, i hvert fall i starten. Nå forsøker Portmouth, ifølge Sky Sports, å sikre seg den målhungrige egypteren før overgangsvinduet lukkes tirsdag klokka 17.00. Det kommer til å bli noen spennende timer for folk som følger klubben fra Fratton Park.

15.18: Hei! Jeg heter Jarle Fredagsvik (ja, jeg har et rart navn!) og jeg har nå overtatt ansvaret for denne artikkelen. Sammen med dere kommer jeg til å følge bevegelsene i overgangsvinduet fram til midnatt. Roy Kvatningen stempler ut for å spille «NHL 09» på Xbox utover kvelden.

15.00: Liverpool har leid ut Charles Itandje til Kavala FC, melder den engelske klubben på sin nettside. Du vet selvfølgelig at Kavala FC spiller i den greske toppserien. Det meldes også at Andrea Dossena blir værende i Liverpool. Han har vært i samtaler med italienske klubber.

14.56: Portsmouth trenger, som vi har nevnt, forsterkninger for å unngå nedrykk fra Premier League. Tror du at Boudewijn Zenden kan være redningen? Det håper Portsmouth, som må kjempe med Bolton om nederlenderens signatur, ifølge Sky Sports.

14.46: Massimo Donati orket ikke mer av filmingen i britisk fotball og har reist hjem til Italia for å spille for Bari. Oops, det er visst litt filming i Italia også ...

14.08: Mer spansk: Real Madrid har kjøpt angrepsspilleren Jose Mota fra Molde ... Vent litt! Det var visst feil! Real Madrid har kjøpt Jose Luis Mato. Ja. Fra Celta Vigo. Det høres mer riktig ut, vel? Mato, ikke Mota, skal likevel være i Celta ut sesongen, på lån. 19-åringen lyder kallenavnet Joselu.

13.57: Hull City skal ha gitt Sunderland tillatelse til å snakke med midtstopperen Michael Turner.

13.28:Barcelona har kjøpt midtstopperen Dimitri Tsjigrinskij (22) fra Sjakhtar Donetsk, melder Reuters. Ukraineren koster ifølge spansk presse rundt 25 millioner euro. Barcelona er muligens redd for at Manchester City skal dra «en ny Joleon Lescott» og håper at klausulen man fikk med i Tsjigrinskijs kontrakt vil være nok til å holde fingrene til Mark Hughes fra fatet. Det ryktes nemlig at det vil koste 100 millioner euro å kjøpe midtstopperen fri fra Barcelona.

13.20: En byttehandel kan være på gang mellom Strømsgodset og Fredrikstad. Sistnevnte vil ha Stian Ohr, mens drammensklubben vil ha Gardar Jóhannsson, melder Fredriksstad Blad.

13.19: Molde kjøper ikke Jo Inge Berget fra Udinese, melder klubben på sin nettside. Dermed kan unggutten spille for Lyn mot Rosenborg i kveld.

- Jeg har et kne som har vært litt trøblete, og dermed gikk ikke avtalen i boks. Det er skuffende, sier Jo Inge Berget til Romsdals Budstikke.

13.13: Svenske Aftonbladet melder at David Elm, storebroren til stortalentet Rasmus Elm, er på vei til Fulham for å konkurrere med Erik Nevland om en spissplass.

12.54:Adrian Reid har fått arbeidstillatelse i Norge og er dermed klar for Lillestrøm, melder LSK.no. 24-åringen fra Jamaica kan dermed få sin debut allerede i kveld, når Lillestrøm tar imot Stabæk på Åråsen.

12.38: Tromsø forteller på sin nettside at klubben har bestemt seg for ikke å benytte seg av kjøpsopsjonen på Lars Iver Strand. Han returnerer dermed til Vålerenga etter sesongslutt.

12.17: Dagens første bekreftede overgang er et faktum! Wolves låner Segundo Castillo fra Røde Stjerne ut hele sesongen, melder Sky Sports. Castillo har tidligere vært på lån i Everton.

Da kan vi endelig ta i bruk faktaboksen på høyre side av artikkelen.

11.44: Viking vil gjerne kjøpe Davy Claude Angan fra Lyn, men blir ikke enig med osloklubben om en sum, melder Stavanger Aftenblad. Spydige kilder hevder for øvrig å vite at Lyn står uten seniorspillere når klokken passerer midnatt.

11.25: Sommerens mest hjelpsomme nykommer i Premier League er trolig Diniyar Bilyaletdinov (Test: Si dette navnet raskt fem ganger), som nylig skrev under for Everton:

- Kall meg Billy. Det går bra, sier han til klubbens nettside.

11.23: De siste timene før overgangsvinduet stenger er kanskje mer spennende for Portsmouth-fansen enn andre fans. Det som skjer nå kan meget vil avgjøre om det blir om nedrykk eller ikke nedrykk.

10.54: Barcelona-sjef Pep Guardiola sier at han kommer ikke til å hente inn brasilianske Robinho, melder Sky Sports.

10.33: Vi tøyer grensene litt her for hva som hører hjemme i denne artikkelen, men det er tross alt fortsatt formiddag og ingenting har egentlig skjedd. Dere får ha oss unnskyld, men her er en grensetøyer til: Natt til mandag scoret Robbie Fowler sitt første mål for det australske bunnlaget North Queensland Fury. Alt var jo mye bedre før, som kjent, og det samme kan vel sies om Fowler.

10.23: Både Stoke og West Ham ønsker å kjøpe Sunderland-backen Phil Bardsley, melder Sky Sports, mens vi i sportsredaksjonen i Nettavisen ønsker litt større navn å skrive om. Hvor blir det av det utslitte ryktet om at Barcelona skal kjøpe Cesc Fabregas, for eksempel?

10.19: Erik Huseklepp og Brann har ennå ikke hørt noe fra andre klubber. Nå ønsker bergensklubben å forlenge med Huseklepp, noe spissen kanskje vil vurdere.

- Jeg har over et år igjen av kontrakten og tar ikke stilling til dette nå, men jeg er åpen for alt, sier Huseklepp til TV 2 Sporten.

Klikk på bildet for å forstørre.

10.02: Dette er litt utenom dagens tema, men var likevel for bra til å la ligge: Spillerne i Tranmere har ifølge The Sun gitt sin manager John Barnes og hans assistent Jason McAteer tilnavnet «Dum & Dummere».

09.52: Husker du Afonso Alves? Ikke jeg heller. Han er visstnok brasiliansk, visstnok målfarlig, visstnok Middlesbrough-spiller og visstnok på vei til Al-Sadd i Qatar.

09.51: Legg merke til Twitter-boksen til høyre. Hvis du twitrer om overganger eller rykter og legger inn #NAPL i meldingen, dukker den opp i denne boksen.

09.48: Daily Mirror mener at Arsène Wenger fortsatt vurderer å hente Marouane Chamakh fra Bordeaux og sin gamle kaptein Patrick Vieira til Arsenal.

09.20: Ifølge Romsdals Budstikke kommer Molde til å kjøpe Lyns Jo Inge Berget. 18-åringen, som er utlånt fra Udinese til Lyn, kommer til å skrive under på en femårskontrakt med Molde, og ankom byen søndag. Lyn kan få en Molde-spiller på lån i retur. Les om det her.

09.15: Og vi koser oss videre med Bayern München. Rapporter fra Spania sier også at Real Madrid kommer til å gjøre et siste forsøk på å hente Franck Ribery før vinduet stenger. De er villig til å tilby cash og Rafael van der Vaart for å få til en avtale med Bayern München.

09.11: Og hva skjer med John Arne Riise? Først ble nordmannen koblet til Werder Bremen. I helga var det så Bayern München, ifølge italiensk media.

09.05: Fulham-manager Roy Hodgson sier at han vurderer å hente inn forsterkninger før vinduet stenger. Vi får håpe han gjør det - og at andre klubber følger opp...

08.52: The Sun hevder at Blackburn har takket nei til et bud på Morten Gamst Pedersen. Budet kom ikke fra Manchester United, nei. Det kom fra Olympiakos. Vi gjetter på at Gamst ikke protesterer voldsomt mot avgjørelsen til manager Sam Allardyce.

Samme avis forteller at både West Ham og Wolves forsøker å kjøpe Nikola Zigic fra Valencia. Valencia er som kjent Spanias svar på Lyn, altså pengelens, og selger nok villig vekk dersom det ikke handler om David Villa eller David Silva.

08:46: Daily Mail kjører knallhardt på overgangsryktene og hevder at Tottenhams manager Harry Redknapp igjen vil forsyne seg av gamle elever i Portsmouth. Både David James og Niko Kranjcar står på ønskelisten, hevder avisen, som legger til at budet totalt vil være rundt åtte millioner pund.

Sunderland og Stoke ønsker visstnok også David James.

Samme avis skriver at Portsmouth, som nettopp har fått ny eier, ønsker Nicky Shorey fra Aston Villa. I tillegg skal Wolves ha lagt inn et bud på to millioner pund for Ragnvald Somas lagkamerat Stefan Maierhofer i Rapid Wien. Og både Bolton og Sunderland vil låne den kroatiske spissen Ivan Klasnic fra Nantes.

08.40: Nå starter vi å saumfare norske og internasjonale nettsteder etter morgenens rykter og nyheter. Følg med!

08.35: Det mest spennende for Tippeliga-fans er kanskje om Erik Huseklepp selges fra Brann og om Tore Reginiussen eller Morten Moldskred forsvinner fra Tromsø.

08.30: Brann er, som vi meldte søndag, i ferd med å selge Azar Karadas til tyrkiske Kasimpasa.

– Klubbene er kommet til enighet om en overgang. Han skal nå forhandle om sin personlige avtale. Dersom Azar blir enig, vil han forlate Brann før overgangsvinduet stenger 31. august, sier sportslig leder Roald Bruun-Hanssen til Brann.no.

I England skal Everton ha blitt enig med Atletico Madrid om en overgangssum for den nederlandske forsvarsspilleren John Heitinga, mens Hull City skal ha avtale kjøpesum med Manchester City for spissen Benjani.

West Hams tidligere kaptein Lucas Neill er uten klubb og vurderer å bytte ut engelsk hjemstedadresse med en adresse i Tyskland eller Spania. Ettersom han er uten kontrakt, er han ikke nødt til å signere noe før overgangsvinduet stenger.

West Ham vurder ifølge Sky Sports å bytte Savio mot Manuel da Costa i Fiorentina. Det er kun snakk om utlån, for øvrig.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag