*Nettavisen* Sport.

Sjekk denne Ancelotti-flausen

Foto: Christian Petersen / Getty / All Over Press

Ikke helt forberedt på spansk fotball?

17.08.13 14:07

Den italienske ringreven Carlo Ancelotti har fått ansvaret for å lede Real Madrid tilbake til gulltronen i spansk fotball.

Den kampen kommer etter alle solemerker til å stå mellom Barcelona og Real, da det de siste sesongene har vært heller lite resten av de spanske klubbene har kunnet stille opp med mot de to gigantene.

Grov bom
På sin siste pressekonferanse før laget serieåpner hjemme mot Real Betis søndag, fikk Ancelotti spørsmål om han ikke synes konkurransen i La Liga er for dårlig, hvorpå han svarte.

- Jeg synes det er bra konkurranse i ligaen. Foruten Barcelona og Real Madrid, har man Atletico Madrid og Real Zaragoza, sa italieneren til pressen, som stusset umiddelbart.

Problemet med den uttalelsen er nemlig at Zaragoza rykket ned til Segunda Division, og i så måte har svært lite å stille opp med i selskap med Real Madrid og resten av lagene i den øverste ligaen.

Så får Real Madrid-fansen håpe at italieneren er bedre forberedt på spansk fotball enn han ga utrykk for ved denne anledingen.

HTML EMBED

Tipset om overgang
På samme pressekonferanse lettet Ancelotti samtidig på sløret angående venstreback Fabio Coentrao, som har vært koblet vekk fra Santiago Bernabeu de siste ukene.

- Coentrao har bedt om å få forlate klubben, og vil ikke være inkludert i morgendagens kamp. Alle de andre spillerne er fornøyde med å være her den kommende sesongen, fortalte Ancelotti.

Den portugisiske backen har blitt koblet til både Chelsea, Monaco og PSG denne sommeren, men så langt har altså en overgang latt vente på seg.

Det gjør at spekulasjonene om at Coentrao vil bli brukt som en del av et bud på Gareth Bale, definitivt lever videre.

Om nevnte Bale sa Ancelotti for øvrig.

- Det eneste jeg vil si om dette er at jeg er fornøyd med det laget jeg har, men selvfølgelig gjør de beste spillerne et lag bedre, avsluttet Ancelotti pressekonferansen med.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag