*Nettavisen* Sport.

Sjekk denne Hulk-perlen

Zenit St. Petersburg imponerer.

20.10.15 23:41

ZENIT - LYON 3-1:

Zenit St. Petersburg ble tirsdag første lag med tre strake seirer i mesterligaen denne sesongen. Etter 3-1-seieren over Lyon er laget to poeng fra å sikre plass i cupspillet.

Artjem Dzjuba ga hjemmelaget en kjempestart da han etter to minutter spill ble spilt fram av Oleg Sjatov og scoret sitt 11. mål på de siste 11 kampene for klubb- og landslag.

André Villas-Boas' lag dominerte og hadde store sjanser til å øke ledelsen, men Lyon yppet seg i begynnelsen av annen omgang og utlignet ved Alexandre Lacazette.

Hulk stoppet den franske offensiven med et vakkert mål i det 56. minutt. Brasilianeren fikk ballen ved midtstreken og stormet mot Lyon-målet inntil han sendte i vei et mektig venstrebeinsskudd som skrudde rundt Anthony Lopes.

Begge lag hadde sjanser i en kamp som levde for fullt. Dzjuba misbrukte en gyllen sjanse til å gjøre 3-1, og Lacazette var nær å utnytte det ved å gjøre 2-2, før Zenit-kaptein Danny kontret inn kampens siste mål. Igjen sto Sjatov for forarbeidet.

Et selvmål av Stefan Mitrovic drøye kvarteret før slutt ga Valencia 2-1-seier over Gent i Spania. Zenit topper tabellen med ni poeng, tre foran Valencia. Gent og Lyon har tatt bare ett poeng hver så langt og er dermed åtte bak Zenit.

Det skal svært mye til for at det russiske laget ikke er med når åttedelsfinalene trekkes.

Onsdag gjør Real Madrid, Paris Saint-Germain, Benfica og Juventus forsøk på å slutte seg til Zenit med tre seirer på tre forsøk. Alle de øvrige lagene i de fire gruppene som var i aksjon tirsdag har allerede avgitt poeng. (©NTB)

Høydepunkter Valencia - Gent:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.