Sjekk denne rørende Ronaldo-historien

FIKK MØTE IDOLET: Dawid Pawlaczyk (14) fikk drømmen oppfylt da Cristiano Ronaldo inviterte ham til Madrid. (Foto: Twitter)

FIKK MØTE IDOLET: Dawid Pawlaczyk (14) fikk drømmen oppfylt da Cristiano Ronaldo inviterte ham til Madrid. (Foto: Twitter)

Ble invitert til Madrid av Ronaldo da han våknet opp fra koma.

06.04.14 08:15

14 år gamle Dawid Pawlaczyk fra Polen er over gjennomsnittet glad i Real Madrid.

Ungguttens rom på sykehuset ble dekorert med Real Madrid-effekter, da han i fjor havnet i koma. Dawid ble påkjørt utenfor huset til en venn, da de lekte i gaten.

I november skjedde det imidlertid noe fantastisk.

Våknet etter Ronaldo-mål
Foreldrene hans pleide alltid å utstyre ham med øreklokker da Real Madrid spilte, og akkurat idet Ronaldo scoret et av sine utallige mål for den spanske hovedstadsklubben, åpnet Dawid øynene for første gang på tre måneder.

En måned senere var han hjemme igjen fra sykehuset.

Historien ble etter hvert gjengitt i den polske avisen Fakt, som også tok kontakt med Ronaldos representanter.

Da Ronaldo omsider fikk høre den utrolige historien, tok han umiddelbart kontakt med agenten sin, og la til nok et kapittel i historien som rører både store og små.

Invitert til Madrid
Dawid ble dernest invitert til Madrid for å se Reals Champions League-oppgjøret mot Dortmund, som gikk av stabelen denne uken.

Og gjett hvem som finansierte hele turen, samt bilettene på VIP-tribunen?

Cristiano Ronaldo.

Superstjernen ble bergtatt av historien, og tok seg også tid til å møte den unge Real-supporteren.

Fikk signert drakt
Dawid fikk ei signert drakt og et møte med sitt store idol. En drømmedag for en gutt, som for få måneder siden svevde mellom liv og død.

Ronaldo har også invitert Dawid tilbake til Santiago Bernabeu, når semifinalene i Champions League etter hvert skal spilles.

Så skråsikker er portugiseren på avansement. Real Madrid skal spille returkampen i kvartfinalen mot Dortmund på tirsdag. Med 3-0 i første kamp, har de fleste allerede konkludert med at det blir avansement for Real. Inkludert Ronaldo.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.