RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
MÅLGENERATOR: Etter overgangen til den PSG i 2012, har Zlatan Ibrahimovic banket inn mål jevnt og trutt.
MÅLGENERATOR: Etter overgangen til den PSG i 2012, har Zlatan Ibrahimovic banket inn mål jevnt og trutt. Foto: Foto: Thomas Samson / (Afp)

Sjekk denne Zlatan-rekorden!

Sist oppdatert:
Men Zlatans klubbrekord i Paris Saint-Germain er ifølge ham selv kun en bonus.

Etter overgangen til den franske storklubben i 2012, scoret Zlatan Ibrahimovic 35 mål på 46 kamper på sitt første år.

Og om det ikke var godt nok, har sesongen 2013/14 virkelig vært et eventyr for den svenske superstjernen. Allerede har han notert seg for 40 scoringer på 40 kamper i alle turneringer. Det gjør at han har slått den 27 år gamle klubbrekorden hvor argentineren Carlos Bianchi scoret 39 mål i alle turneringer på én sesong. Søndag kveld utlignet «Ibra» rekorden og tok seg forbi med sine to mål i 2-0-seieren mot Saint-Étienne Men angriperen er en beskjeden rekordholder.

– Vi spilte en god kamp. Jeg scoret to mål takket være mine lagkamerater, sier Ibrahimovic ifølge ligue1.com.

– Det viktigste var å vinne – mine scoringer er kun en bonus, legger han til.

Med ni kamper igjen å spille i serien er PSG nå åtte poeng foran Monaco. 32-åringen avfeier at det har vært for lett motstand i årets sesong.

– Vi har en fantastisk sesong, og det er derfor vi har en så stor ledelse. Det er ikke fordi Ligue 1 er for lett – det er fordi vi trener veldig hardt, forteller han.

PSG gikk komfortabelt videre til kvartfinalen i mesterligaen etter 6-1 sammenlagt over Bayer Leverkusen. I den turneringen er for øvrig Ibrahimovic på andreplass på toppscorerlisten med 10 mål – ett mål bak ledende Cristiano Ronaldo. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere