Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk disse monstertallene

Men søndag var ikke Liverpools superduo nok.

WEST BROMWICH - LIVERPOOL 1-1

Liverpool hadde muligheten til å skaffe seg ei luke på fire poeng ned til konkurrentene i kampen om fjerdeplassen søndag. Både Tottenham og Manchester United avga poeng lørdag, så de røde hadde en gyllen mulighet til å skaffe seg litt pusterom.

Og det startet bra.

Etter 25 minutter serverte Luis Suárez rekkekamerat Daniel Sturridge og engelskmannen kunne enkelt ekspedere ballen inn i det tomme målet. West Bromwich-keeper Ben Foster var fullstendig utspilt.

Monstertall
Superduoen til Liverpool er helt ustoppelige om dagen. Ifølge Opta har de to scoret 55 mål tilsammen siden januar i fjor, da Sturridge ble hentet fra Chelsea.

Bare denne sesongen har de stått for 37 av Liverpools siste 58 scoringer i serien. Og på de siste ni kampene de to har startet i tospann, har de bidratt med hele 17 scoringer, altså nesten to mål i hver kamp.

Også søndag var de to svært toneangivende for Liverpool.

Kjempetabbe
Liverpool var svært nære ved å øke ledelsen ved flere anledninger. Men etter 66 minutter fikk Kolo Touré det vi på fotballspråket kaller en total hjerneblødning. Helt upresset slo han en horribel tversoverpasning, rett utenfor egen sekstenmeter.

Tidligere Everton-spiller Victor Anichebe lot seg ikke be to ganger, og snappet opp ballen og hamret ballen utagbart forbi Simon Mignolet.

Dermed tok ikke Liverpool vare på muligheten til å skaffe seg luke til rivalene i kampen om fjerdeplassen.

- To poeng tapt
Kaptein Steven Gerrard var svært skuffet etter kampen, og mener West Bromwich ikke hadde noe å by på før rullgardinen gikk ned for Kolo Touré.

- Dette er to poeng tapt for oss. Jeg kan huske at Mignolet gjorde en god redning, og det er alt. Det er svært skuffende at vi gir dem et poeng i gave, sa Gerrard i et intervju etter kampen.

Han vil imidlertid ikke gi Touré huden full i garderoben.

- Han har vært helt strålende etter at han kom hit. Det er skuffende det han gjør i dag, men vi må støtte ham, la Gerrard til.

Reklame

Nå er det tilbud på de populære julepysjene