Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk disse tallene, Solbakken

- Situasjonen blir mer alvorlig for hver kamp som går.

Ståle Solbakken fikk sparken fra Köln etter elleve måneder som trener i klubben. Nordmannen klarte ikke å få spillerne til å innfri, og sesongen endte med nedrykk fra Bundesligaen.

Én måned etter at han forlot Tyskland, ble det annonsert at Solbakken hadde fått jobben som trener i Wolverhampton. Klubben rykket ned fra Premier League forrige sesong, og fansen forventer opprykk.

Men det ser på ingen måte lyst ut, og skal vi tro statistikken, er Solbakken på vei mot et like stort mareritt i England, som i Tyskland.

Ett poeng mer
Etter 15 serierunder står Wolves med like mange tap som seiere i The Championship, og ligger på tabellens 13. plass med kun 21 poeng.

Det er ett lite poeng mer enn hva Solbakken kunne vise til etter like mange serierunder i Köln (se tabellen øverst i saken).

- For hver kamp som går uten at vi tar poeng, blir situasjonen mer alvorlig. Det gjør at presset vil være på oss foran hver kamp, erkjenner Solbakken, ifølge Wolverhamptons hjemmeside.

- Det er viktig at vi nå står sammen og har troen. Vi må bli tøffere og kan ikke synes synd på oss selv, formaner treneren.

- Tøffe tider
Wolves tapte 2-1 for Hull tirsdag, og har nå spilt fem strake kamper uten seier.

- Det var et unødvendig tap. Jeg mener vi var det beste laget i lange perioder, sa en skuffet Solbakken etter kampen.

Han erkjenner at han begynner å kjenne på poengstresset.

- Det er en «crazy» liga, og for øyeblikket gjør vi det ikke bra nok. Vi må raskt begynne å ta flere poeng, fastslår nordmannen.

- Det er tøffe tider, men vi må komme oss gjennom det.

Forrige gang det så like mørkt ut på tabellen for Solbakken, i Köln, kom han seg ikke gjennom det, og endte opp med å bli sparket ...

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg