RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Montasje/Getty/All Over Press/Scanpix

Sjekk EM-stjernens hete blondineflørt

Sist oppdatert:
Slik forbereder Jerome Boateng seg til EM.

Tyskland stiller med en råsterk tropp i sommerens fotball-EM, og mange mener at tyskerne kommer til å gå til topps i mesterskapet.

Trener Joachim Löw har tatt ut en ung og fremadstormende tropp, og der finner vi blant andre Bayern München-stjerne Jerome Boateng.

Den tidligere Manchester City-spilleren har vært solid for den tyske storklubben denne sesongen, og kjemper om en startplass i Löws førsteellever.

- Snakket sammen
Selv om det tirsdag bare er tre dager igjen til EM starter, så har likevel 23-åringen brukt de siste dagene til å tenke på annet enn fotball.

Ifølge den tyske avisen Bild har forsvarsspilleren også tid til å sjekke damer. Boateng skal nylig ha blitt observert på et hotell i Berlin med Playboy-modellen Gina-Lisa Lohfink.

Den tyske tabloidavisen sørget også for å være på plass når møtet mellom de to tyske profilene fant sted. Det var Boateng som hadde tatt initiativ til møtet.

- Jerome Boateng hadde hørt at jeg var i byen, og ønsket å bli bedre kjent med meg. Det var ikke noe mer enn det, sier Gina-Lisa til Bild.

- Vi møttes i baren og gikk senere opp på mitt rom. Der gjorde vi ikke annet enn å snakke sammen, forteller den tyske fotomodellen videre.

- Voksen mann
Mens frøken Lohfink koste seg med et glass champagne i baren på hotellet, nøt den tyske fotballstjernen kun vann, poengterer Bild.

I tillegg til å ha stilt opp i Playboy, skal Gina-Lisa Lohfink også være kjent som deltaker i realityprogrammet «Topp Modell Tyskland».

Møtet mellom de to har selvfølgelig skapt overskrifter i Tyskland, men Boatengs agent kan forsikre alle urolige om at flørten ikke vil påvirke Boatengs prestasjoner i EM.

- En voksen mann må få lov til å møte venner på et hotell. Dette spiller uansett ingen rolle. Den første EM-kampen ble jo ikke spilt den kvelden, sier agent Jorg Neubauer.

Agenten forsikrer også om at Boateng var i seng til klokken to.

Bror av Kevin-Prince
Jerome Boateng er for øvrig bror av AC Milan-spiller Kevin-Prince Boateng, som også er glad i kvinner. Kjæresten Melissa Satta avslørte i vinter følgende:

- Grunnen til at han alltid er skadd, er at vi har sex sju til ti ganger i uka, sa hun til Vanity Fair i januar.

Tyskland spiller i gruppe B under EM i Polen og Ukraina og møter Portugal, Nederland og Danmark. Første kamp mot Portugal spilles 9. juni.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere