RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos

Sjekk England-legendens Tettey-spøk

Sist oppdatert:
Men trønderen spilte godt mot Chelsea på Stamford Bridge.

CHELSEA - NORWICH 4-1:

Alexander Tettey fikk sin debut fra start i Premier League da Norwich gjestet Chelsea på Stamford Bridge.

Det gikk ikke helt som trønderen hadde håpet på.

Etter at Norwich rystet vertene i åpningsminuttene kom stjernegalleriet til Chelsea voldsomt tilbake.

Bennett rystet Chelsea
Hjemmelaget startet kampen best i London, men det var gjestene som kunne juble først.

Norwich fikk tildelt et frispark etter at Mikel felte Elliott Bennett, som var på vei fremover. Frisparket ble klarert av vertene, men Wes Hoolahan fikk slått ballen tilbake i feltet. På bakerste stolpe ble ballen headet ned til Grant Holt som dundret lærkula forbi Petr Cech.

Mannskapet til Chris Hughton fikk imidlertid ikke lov til å glede seg over ledelsen i mer enn tre minutter. Branislav Ivanovic sendte en passning til Fernando Torres som spanjolen headet i mål fra fem meter.

- Dårligst i Premier League-historien
Kampen fortsatte med høyt tempo og etter 20 minutter kunne Tettey sendt bortelaget opp i en ny ledelse. Trønderen fikk stå umarkert på femmeteren og kunne stupheade et innlegg fra Hoolahan mot mål, men ballen var nærmere å treffe hjørneflagget enn innenfor stengene til Chelsea-målvakten.

Nordmannen var tydlig frustrert etter scoringsforsøket, og slang noen ufine norske gloser.

Den elendige headingen skapte også reaksjoner på Twitter. Den tidligere fotballstjernen og nåværende fotballeksperten Gary Lineker var klar på hva han mente om hodestøtet til den tidligere Rosenborg-spilleren.

- Har trolig akkurat sett den verste headingen i Premier League-historien fra Tettey i Norwich. Opta trenger ikke å registrere den sjansen, skriver Lineker.

Norwich var sjanseløse
Chelsea fortsatte å presse på for å ta ledelsen og etter 22 minutter kunne Frank Lampard senke skuldrene til hjemmelaget. Torres forsøkte seg på et brassespark, men skuddet gikk rett i Russel Martin. Ballen endte tilslutt opp hos Lampard som kopierte avslutningen til Holt.

Vertene senket tempoet i spillet, men fortsatte å pynte på resultatet i målprotokollen. Juan Manuel Mata snappet opp ballen som John Terry klarerte og førte den over hele banen før han serverte den til Hazard. Belgieren avsluttet på en berøring og kunne juble for lagets tredje scoring og en nydelig kontring.

Den andre omgangen var bare en formalitet for hjemmelaget, som hadde god kontroll på gjestene. Etter 75 minutter fastsatte Branislav Ivanovic sluttresultatet til 4-1. Dette var for øvrig forsvarspillerens tredje scoring på syv kamper.

- Godkjent av Tettey
Selv med et 4-1-tap og en forferdelig heading tidlig i første omgang kunne Tettey gå av banen med hodet hevet etter oppgjøret mot serieleder Chelsea.

For trønderen jobbet godt gjennom hele kampen, men måtte innse at laget han spiller for ikke er på samme nivå som de elleve spillerne på motstanderlaget.

Fotballekspert Lars Tjærnås skrev følgende på Twitter om innsatsen til Alexander Tettey:

MEST LEST PÅ NETTAVISEN NÅ:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere