RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjekk Fotball-Norges nye satsing

Norges Fotballforbund (NFF) og Norsk Toppfotball (NTF) skal i løpet av 2015 starte det nye senteret Toppfotball Norge.
Norges Fotballforbund (NFF) og Norsk Toppfotball (NTF) skal i løpet av 2015 starte det nye senteret Toppfotball Norge. Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Får Olympiatoppen-inspirert kompetansesenter.

Norges Fotballforbund (NFF) og Norsk Toppfotball (NTF) skal i løpet av 2015 starte det nye senteret Toppfotball Norge, skriver Aftenposten.

Med senteret håper de å få til et bedre samarbeid mellom forbundet og sammenslutningen av de 32 klubbene i de øverste divisjonene.

– Vi skal ikke være en konkurrent, men en god samarbeidspartner til Olympiatoppen. Det vi skal være gode på er det fotballfaglige, sier styreleder i NTF, Bjarne Berntsen, til Aftenposten.

Hvor mange nye stillinger som opprettes er fremdeles usikkert. Senteret kommer enten til å ligge på Ullevaal stadion eller i forbindelse med Campus Norway på Ekeberg.

– Noen vil få endrede oppgaver, en annen arbeidsdag. Men folk mister ikke jobben, sier NFF-president Yngve Hallén.

– Vi må ha høy kompetanse på det vi var kjempegode på før. Der vi var i front. Det fysiske. Vi må ha ett miljø som er i verdensklasse på dette. Det sier seg selv at alle klubbene ikke kan sitte på dette selv, sier Hallén om ett av senterets arbeidsområder.

Han legger heller ikke skjul på at senteret kan bli viktig for flere lagidretter i framtiden.

– Det Olympiatoppen først og fremst er gode på er å bistå enkeltutøvere. Vi tror vi har sammenfallende interesser med flere av de andre lagidrettene, sier fotballpresidenten. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere