*Nettavisen* Sport.

Sjekk hva Balotelli hadde under drakten

Foto: Scanpix

Denne gangen var det ikke «why always me».

10.04.12 08:31

Mario Balotelli har en egen evne til å havne i rampelyset.

Da Manchester City tapte den viktige bortekampen mot Arsenal søndag, fikk han oppmerksomhet av det negative slaget.

Balotelli plukket opp to gule kort og ble utvist, noe som førte til krass kritikk fra City-sjef Roberto Mancini etter kampen.

Det er ingen tvil om at Balotelli hadde håpet på en annerledes utgang på det mange kalte Citys skjebnekveld.

Nok en t-skjorte
Balotelli hadde nemlig planlagt å feire en scoring med å nok en gang ta av seg drakten og vise frem et budskap på t-skjorten under.

I lokaloppgjøret med Manchester United i fjor, da City knuste erkerivalen 6-1, scoret Balotelli ett av målene. Da han feiret dro han opp drakta og viste en t-skjorte med spørsmålet «why always me?» trykket på.

Den årvåkne seer kunne legge merke til at Balotelli hadde en ny t-skjorte under drakten da han spilte mot Arsenal søndag.

Og denne gangen hadde han planlagt en annen hilsen til verdenspublikummet enn sist.

YOLO
Etter all sannsynlighet var dette budskapet «YOLO», som står for «You only live once», oversatt til «Man lever bare én gang».

- Balotelli har tydeligvis en t-skjorte med påskriften YOLO. Man lever bare én gang, skrev Daily Telegraph-journalisten Henry Winter på sin twitterkonto under kampen.

Manchester United-spiss Wayne Rooney la også merke til Balotellis t-skjorte.

- Jeg er skuffet over at jeg ikke fikk se hva Balotelli hadde under drakten. Jeg hører at det står YOLO. Haha, skrev Rooney på sin twitterkonto.

Det er uvisst om City-manager Roberto Mancini ser humoren i t-skjorten som aldri ble vist. Etter kampen var han rasende på sin italienske unggutt.

- Jeg har fått nok. Vi har seks kamper igjen, og han får ikke spille i de seks kampene, raste manageren før han antydet at Balotelli kan være på vei bort fra klubben.

- Sannsynligvis, men jeg vet ikke, svarte Mancini på spørsmål om han ville selge urokråka.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.