RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Montajse / Instagram

Sjekk idrettfruenes private bilder

Sist oppdatert:

I Norge er det storbloggeren Caroline «Fotballfrue» Eriksen som er den mest profiltre idrettsfrua på sosiale medier. Kona til Odd-spiller Lars-Kristian Eriksen skapte for eksempel stor furore i Norge nylig da hun la ut et bilde av seg selv på Instagram, rett etter at hun hadde blitt mor for første gang. I andre land er en rekke såkalte «WAGs» aktive på Instagram.

«WAGs», som betyr Wives and girlfriends, har de siste årene blitt et velkjent begrep for å beskrive fotballspilleres, og senere også andre idrettsstjernes koner og kjærester. Uttrykket har blitt brukt i mange år, men ble først og fremst kjent gjennom de britiske tabloidene under fotball-VM i 2006, da en rekke av England-spillernes fruer var aktive supportere på tribunen.

Flere av dem må tåle beskyldninger om å være ute etter penger og berømmelse, og mange av dem har et uttalt oppmerksomhetsbehov. Flere og flere «WAGs» bruker derfor nå nettsamfunn som Twitter og Instagram for å få utløp for dette oppmerksomhetsbehovet. Der legger de ut bilder fra hverdag og fest, og flere av damene er veldig, veldig populære på nettet.

Nettavisen gir deg derfor ti smakebiter fra idrettsfruenes hverdag. Dette er bilder de selv har valgt å dele med omverdenen. For å unngå sjalusi og drama er fruene selvsagt rangert i tilfeldig rekkefølge. (klikk deg videre øverst i artikkelen for å se flere bilder)

10. Devin Brugman
Det er kanskje litt juks å ta med den godeste Devin, siden hun ikke lenger er en såkalt «WAG». Frøken Brugman datet en periode den amerikanske fotballspilleren Greg Little og ble i den perioden en svært så omtalt idrettskjæreste. Paret har imidlertid gått hver til sitt nå. Brugman er likevel svært glad i å dele bilder på Instagram og det ville i grunn vært en skam å utelukke henne. I tillegg til å være eks-idrettskjæreste er Brugman også bikinimodell. Nok en grunn til inkludere henne på listen, vil kanskje noen mene. Du finner flere bilder her.

9. Lala Vasquez Anthony
Denne idrettsfrua er gift med basketstjernen Carmelo Anthony. «Melo», som han kalles, spiller for New York Knicks i NBA. Kona Lala er også ganske kjent i USA. Hun har vært blant annet jobbet som DJ og vært programleder for MTV-showet «Total request Live». Hun er født i Brooklyn, New York, men har foldere fra Puerto Rico. Lala har vært sammen med Carmelo Anthony siden 2004 og paret giftet seg tilbake i 2010. Sammen har de sønnen Kiyan Carmelo Anthony, som ble født i mars 2007. Her kan du se flere Instagram-bilder av Lala Vasquez.

8. Nicole Scherzinger
Denne dama er kanskje mer kjent for det hun har utrettet på egne bein, enn det å være sammen med en idrettskjendis. Men i tillegg til å være frontfigur i Pussycat Dolls og TV-personlighet har Nicole også hatt en av-og-på-romanse med Formel 1-fører Lewis Hamilton siden 2008. I et intervju nylig innrømmet hun å fortsatt ha et godt øye til Formel 1-stjernen. Jentebandet Pussycat Dolls har vært kjent verden over siden 2003, og ga seg i 2010. Siden har Scherzinger vært med i TV-program som «Skal vi danse» og «X-Factor» på britisk TV. Hun har også vært svært aktiv på Instagram.

7. Dallas Latos
Dallas Latos er gift med baseballspilleren Matt Latos. Før hun takket ja til å bli «WAG» på heltid var hun en lovende modell. Mannen Matt spiller til daglig sin ball for Cinncinati Reds, der han er pitcher. Han har tidligere spilt for San Diego Padres. Dallas og Matt møtte hverandre i 2009 og giftet seg et år senere. Paret har en katt som går under navnet Cat Latos. U ifra Instagram ser det også ut til at paret har fått en hund. Fru Dallas bruker mye av tiden sin på sosiale medier og er aktiv både på Instagram og Twitter. Har du lyst til å se flere av 27-åringens private bilder, finner du dem her.

6. Marsye Ouellet
Marsye Oullet er forlovet med wrestleren Mike «The Miz» Mizanin. Paret har vært sammen siden 2009. Fru Oullet har selv også en bakgrunn fra WWE og har blitt mester i dette wrestlingforbundet to ganger. Hun ble imidlertid frigitt fra kontrakten sin i 2011. Da hadde hun vært en del av WWE i fem år. I den senere tid har Marsye startet en karriere som motedesigner og har også gått tilbake til sin tidligere jobb, modell. Enhver modell med respekt for seg selv må jo selvsagt dele noen bilder på Instagram.

5. Brooklyn Decker
Vi har kommet til vår tennisfrue. Brooklyn Decker er gift med den amerikanske tennisprofilen Andy Roddick, men står også godt planet på egne bein. Decker har blant annet vært på coveret av det populære magasinet «Sports Illustrated Swim Suit Edition». I 2012 startet hun også som skuespillerinne og har hatt roller i TV-serier som «What to Expect When You're Expecting» og «Battleship». Andy Roddick la opp som tennisspiller i 2012, men savner du ham, så dukker ham opp i ny og ne på konas Instagram-konto.

4. Irina Shayk
Vi måtte jo nesten ha med en av fotballfruene i den vi kaller europeisk fotball i en slik oversikt, også. Cristiano Ronaldo er regnet som en av verdens heteste fotballspillere og kjæresten Irina er en av verdens heteste modeller. Frøken Shayk kommer opprinnelig fra Russland og fikk sit gjennombrudd som modell i 2007, også hun har vært på coveret av «Sports Illustrated Swim Suit Edition». Det skjedde for øvrig i 2011. Ronaldo på sin side spiller sin fotball i Real Madrid og er storfavoritt til å vinne «Gullballen» for 2013. Se flere av Irinas bilder

3. Katherine Webb
Nok en modell har sneket seg med på listen. Denne varianten heter Katherine Webb og er sammen med den amerikanske fotballspilleren A.J McCarron, som spiller for The University og Alabama. Frøken Webb ble raskt en hit på Instagram da hun åpnet konto der og 118.429 følgere på nettstedet. Hennes fordelaktige utseende har også blitt lagt merke til når hun har vært på plass for å se kjæresten i aksjon på fotballbanen og ved flere anledninger har Katherine fanget kommentatorenes oppmerksomhet. Her kan du se hvorfor.

2. Danielle O'Hara
Vi klasker til med nok en frue fra den europeiske fotballen og det er ikke så rart at en såpass glamorøs spiller som Jamie O'Hara, har en såpass glamorøs kone som Danielle O'Hara. Fru Danielle har tidligere også hatt forhold til Teddy Sheringham, Marcus Bent og Jermain Defoe. Med andre ord er hun en rutinert «WAG». O'Hara jobber som glamourmodell, og har tidligere deltatt i TV-programmer som «kjendisenes Big Brother» og «Total Wipeout». Hun er svært aktiv på sosiale medier og poster en rekke bilder av seg selv og mannen.

1. Elaine Alden
Denne dama har en lang modellkarriere bak seg og har vært i blader som Maxim, GQ, FHM og selvsagt Sports Illustrated Swim Suit Issue. Hun er også en tidligere vinner av flere såkalte missekonkurranser i USA og har vært talsperson for energidrikken Monster. Elaine er for tiden sammen med basketballspilleren Landry Fields, noe som kvalifiserer henne til en «WAG». Fields har spilt for Toronto Rapids siden 2012 og har også vært i New York Knicks. De to har vært sammen siden 2012 og det hele ble annonsert på sosiale medier. Se flere bilder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere