*Nettavisen* Sport.

Sjekk journalistens pinlige Gerrard-tabbe

MR. FRANK? Journalisten som stilte spørsmål hadde ikke helt kontroll på hvem han snakket med. Foto: Mladen Antonov (AFP / NTB scanpix)

Alle brøt ut i latter.

07.06.14 14:32

Det nærmer seg VM-sluttspillet i Brasil og lagene er inne i sine siste forberedelser før det hele braker løs i sambalandet. Et av lagene det alltid er knyttet mye spenning til, er selvsagt England, fotballens hjemland.

Og selv om få tror at engelskmennene kan vinne VM i år - for en gangs skyld - er likevel interessen rundt Roy Hodgson og hans stjerner meget stor.

Lørdag møter England Honduras til den siste privatlandskampen før VM starter og fredag møtte Hodgson og kaptein Steven Gerrard pressen.

- Mr. Frank
En journalist fra Honduras hadde imidlertid ikke helt kontroll på hvem han møtte. Da han kom til ordet på pressekonferansen gjorde han en pinlig tabbe.

- Jeg har et spørsmål til Mr. Hodgson og Mr. Frank, sa journalisten.

- Dette er ikke Mr. Frank, dette er Mr. Steven, svarte Hodgson raskt.

Dette førte til smil og latter blant de frammøtte på pressekonferansen.

Journalisten hadde trolig forvekslet Liverpool-helten Steven Gerrard med den tidligere Chelsea-stjernen Frank Lampard. Begge er i Englands VM-tropp.

Det skal imidlertid sies at det faktisk sto «Frank» på mikrofonen til Gerrard og slik sett hadde det kanskje blitt varslet på forhånd at Lampard skulle stille.

Ellers i den engelske landslagstroppen har Raheem Sterling vært det store samtaleemnet de siste dagene. Unggutten ble nylig utvist mot Equador.

Se tabben her:

HTML EMBED


- Tror på Sterling
Hodgson mener likevel at Liverpool-spilleren kan bidra under VM.

- Som dere alle skjønner, så var han veldig lei seg etter det som skjedde. Det var vi alle. Men det ser ikke ut som han lar det gå inn på seg, sier Hodgson.

- Det viktigste er at han fortsatt gir meg signaler om at han er en spiller som kan skape mye trøbbel for motstanderen. Han er en utrolig stort talent.

Sterling kan fort bli å finne på banen i åpningskampen mot Italia.

- Jeg trenger ikke å se en god prestasjon fra ham i en treningskamp for å vite at han er god nok til å spille mot Italia, om han får sjansen, sier treneren.

England møter Italia, Uruguay og Costa Rica i gruppe D under VM.

England mot Italia spilles 14. juni på Arena da Amazonia.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag